Röplabda szakosztály,  Röplabda U21

Két győzelem a helyosztó első tornáján!

Röplabda 2019-2020 – MEAFC-Miskolc U21

Csapatunk számára a bajnokság a helyosztókkal folytatódott. A versenykiírás alapján csapatunk legjobb esetben is már csak a 11.helyen végezhet. Ehhez azonban két tornán is részt kell vennie. A mögöttünk hagyott hétvégén így játékosaink Szegeden léptek pályára a helyosztó első tornáján.  

A mérkőzésekről és tornáról Papp Dóra vezetőedző összegzése olvasható: ,, Szerencsére a hajnali ébredés nem látszott meg a srácokon, zökkenőmentesen telt az utazás. Mindkét meccsen annyit kértem a csapattól, hogy játsszuk a saját játékunkat és élvezzük, amit csinálunk ha már ilyen messze elutaztunk. A két meccset egymás után játszottuk, így pihenésről szó sem lehetett. Nagyon jól működött a gépezet, szinte minden játékelemben az ellenfeleink fölé tudtunk kerekedni, ezt a szett eredmények is mutatják. Ducsai Martin parádésan alkalmazta azokat az elemeket, amiket a pénteki edzésen gyakoroltunk, Molnár Mózes újra a kezdőcsapatban kapott helyet, Király Olivér mindkét meccsen megörvendeztette a csapatot a jó nyitásaival, valamint Paranai Ádám blokkmunkája külön dícséretet érdemel. Kivételesen a liberó munka kicsit másképp zajlott, mint eddig, de Karóczi Szabinak és Bubenkó Ákosnak ez meg se kottyant, bravúrosan és pontosan játszottak ők is. 

A második meccsen kicsit más felállásban játszottunk, mint eddig, de ez se az eredményen se a játékunkon nem látszott meg. Szeretném, ha lassan elkezdenénk építeni a jövő évi csapatot, így több embert is szeretnék más poszton kipróbálni. A fiúk rugalmasak, egyre inkább azt érzem, hogy játékintelligenciában is fejlődnek, de azért van még mit tanulni!  Dicséretet érdemel az egész csapat a szombati teljesítményéért!

U21-es bajnokság 11.-16. helyért ,,C” csoport 1.torna

MEAFC-MiskolcU21 – Szegedi RSE  3:0

Újfehértó – MEAFC-MiskolcU21  0:3

MEAFC-Miskolc U21: Ducsai Martin, Várszegi Tamás, Paranai Ádám, Kapusi Zoltán, Budai Martin, Molnár Mózes, Király Olivér, Boronkay Dániel, Tóth Tibor, Oláh Mózes, Komáromi Kristóf, Karóczi Szabolcs, Bubenkó Ákos

Edző: Papp Dóra

A fiúk a bajnokságot Újfehértón zárják 2020. 03.21-én. Amennyiben ott is sikerül győzedelmeskedni akkor úgy a 11.helyen zárják a srácok első évüket az U21-es bajnokságban.