Röplabda szakosztály,  Röplabda U13

MEAFC-Arany bronzérem a debreceni tornán!

Röplabda 2019-2020 – U-13 MEAFC-Arany

2020. február 15.-én az U13 – as korosztályú versenyzőink Debrecenben a DEAC vendégeiként léptek pályára.

Az első mérkőzésen a DEAC csapatával mérték össze tudásukat a srácok. Az előző fordulókhoz hasonlóan nagy csatának ígérkezett az összecsapás.  A mérkőzés jó hangulatban folyt, de sajnos sok technikai és taktikai hiba folytán az összecsapást a házigazdák nyerték.

DEAC – MEAFC-Arany 3 – 0

A második mérkőzésen  a VRCK II. csapatával játszottunk. A mérkőzést jó hangulat és stabil játék jellemezte. A mérkőzés folyamán több taktikai elemet gyakorolhattunk és próbálhattunk ki éles helyzetben is.

MEAFC-ARANY – VRCK II.  3 – 0

A harmadik mérkőzésen a VRCK I. csapatával játszottunk. A csata a végletekig kiélezett volt az első szettet nagy küzdelemben megszereztük. A második és harmadik szettben sajnos kicsit elfáradt fejben a csapat, ennek következményeként a VRCK I. nyerte a szetteket, s ezáltal a mérkőzést is.

VRCK I. – MEAFC – Arany 0 – 2.

A negyedik mérkőzésen, amely a harmadik – negyedik helyezettről is döntött az Újfehértói SK csapatával kellett megküzdeni. A fáradt és kissé csalódott csapat hozni tudta a mérkőzést, s így megszerezte a torna harmadik helyezését.

ÚSK – MEAFC – Arany 0 – 2

Helyezések:

  1. DEAC
  2. VRCK I.
  3. MEAFC – Arany 
  4. Újfehértói SK
  5. VRCK II.
  6. MEAFC – Bársony

A napot összegezvén látszott a fiúk teljesítményén a rengeteg elvégzett munka, de az is kirajzolódott, hogy még korántsem értünk a közös utunk és munkánk végére!

Csapat tagjai: Fábián Kristóf, Kis Gergő Zalán, Lukács Bence, Farkas Konrád, Jakó Kevin, Jakó Noel, Steffel Alexander, Bagoly Zsombor, Szálkai Rafael,

Edző: Varga László Mihály

Köszönjük a biztatást és szurkolást a szülőknek, hozzátartozóknak, és testvér csapatunknak a MEAFC – Bársonynak!