Röplabda NB1,  Röplabda szakosztály

Megvan sorozatban a harmadik győzelem is!

Röplabda NB II Keleti 2019-2020 – MEAFC-Miskolc felnőtt

A harmadik fordulóval folytatódott az NB II Keleti csoport rájátszása. Ahol csapatunk hazai környezetben fogadta a Gödöllő csapatát. 

A mérkőzés első felvonásában csapatunk játéka pontatlanabb volt a szokásosnál, de így is uralni tudtuk a játékot. Így az első játékrészt 25:21-re csapatunk nyerte.

A második felvonásban a vendégek kezdtek jobban és is tudtak lépni pár pontra csapatuntól. Játékosainkon érződött a koncentráció hiánya így sok technikai és taktikai hiba csúszott a játékba. Azonban még így a szett középre egalizálni tudtok az eredményt és meg is fordítottuk azt. A vége pedig 25:19 lett a javunkra. 

A harmadik szettre már kijött az erőfölényünk és végig magabiztosan játszva hoztuk le azt 25:16-ra. 

Bacsó István vezetőedző nyilatkozata a mérkőzésről: ,, Tipikusan az a mérkőzés volt, ahol a játékosok egyáltalán nem jöttek lázba a mérkőzéstől, s a szezon legtöbb hibáját követtük el. Az ellenfél pedig végig jobban tisztelt bennünket mint mi saját magunkat. A lényeg viszont a 3 pont amit ma megszereztünk. ’’

NB II Keleti csoport rájátszás 3.forduló

MEAFC-Miskolc – Gödöllői RC  3:0

MEAFC-Miskolc: Bagó, Surányi, Busák, Kozsla, Berkes, Pallós 

Csere: Varga, Bejczi, Molnár, Kiss, Barócsi

A kilátogató nézőknek ezúton is köszönjük a biztatást. 

A bajnokság következő fordulójában ismét haza pályán szerepelünk. Ezúttal a PSE Debrecen lesz az ellenfél az E/4-ben, kezdés 17:30. 

A mérkőzés facebook eseménye: https://www.facebook.com/events/225668675267303/

Minden kedves szurkolót szeretettel várunk! A belépés díjtalan!