Röplabda szakosztály,  Röplabda U13

VI. helyen zárt a MEAFC –BÁRSONY a 4. fordulón

Röplabda 2019-2020 – U-13 MEAFC-Bársony

U13-as csapatunk 2020. február 15.-én Debrecenben vett részt a Dunszt Ferenc U13 Országos Mini Bajnokság II. osztály 4. fordulóján. A mérkőzéseken való szereplés sajnos nem úgy alakult, ahogy terveztük. A tornát a 6. helyen zártuk. 

A nap során először az ÚSK csapatával mértük össze tudásunkat. Bár vezettünk az első szettben, valamiért a végén kiengedtek a fiúk és el is veszítették azt. A második szettet hoztuk, de a harmadikat újra az ÚSK nyerte, így a mérkőzést is 2-1-re. 

Második körben a VRCK I. csapatával küzdöttek meg a fiúk. Bár az első szett szorosra sikerült, mégis 3-0-ra győzedelmeskedett a VRCK I. csapata. 

A helyosztók során a VRCK II. csapatával kerültünk szembe. Bár küzdöttünk a mérkőzés során és szoros végeredmény alakult ki (1. szett: 25-20, 2. szett: 25-22), mégis a VRCK II. 2-0 végeredménnyel vitte el az 5. helyet. 

A torna során hiányzott valami a csapatból, a játékosokból. A mérkőzéseken csak az az egy kis hajszál választotta el őket attól, hogy átlendülve a holtponton megnyerjék a szetteket. Pontosan nem jöttünk rá mi hiányzott: lelki erő, kitartás, önbizalom, koncentrálás… vagy ezek összessége, de tény, hogy a fiúk jobb teljesítményre is képesek lettek volna. A mérkőzések után közösen átbeszéltük a leszűrt tanulságot és az egyéni hibákat. 

Bár mérkőzést nem nyertünk, és tudom, hogy szintjük alatt teljesítettek a srácok, mégis ha megnézem, honnan indultunk néhány hónapja és hova jutottunk el, akkor büszke vagyok rájuk és teljesítményükre. Az útnak még nincs vége, várjuk a következő tornát! Addig is dolgozunk az edzéseken és hajrá MEAFC! 

A csapat tagjai: Bialkó Milán, Bártfai Ákos, Kormos Huba, Jáborcsik Örs, Polanen Áron, Iglai Bence, Repei Ákos, Skoda Bálint, Lakatos Levente

Edző: Obbágy Zsuzsanna