Röplabda NB1,  Röplabda szakosztály

Sorozatban a negyedik győzelem is zsebben van!

Röplabda NB II Keleti 2019-2020 – MEAFC-Miskolc felnőtt

Sorozatban negyedig mérkőzését nyerte meg felnőtt csapatunk az NB II Keleti csoport rájátszásában. Ezúttal a PSE Debrecen csapata látogatott az E/4 tornateremben a mögöttünk hagyott szombaton. 

A mérkőzés első szettjében csapatunk rögtön magához vette a mérkőzés irányítását és tisztes előnyre tett szert a fiatal Pénzügyőr ellen. A kilátogató nézők egy felszabadult, de koncentrál csapatot láthatott a pályán. Ennek meg is lett a gyümölcse, hiszen az első felvonást 25:16 arányban hozta csapatunk.  

A következő felvonásban már kicsit szorosabb játékot mutatott, de a döntő pillanatokban csapatunk játéka nem ingott meg. Így ezt a felvonást is magabiztosan húzta be csapatunk 25:17 arányban. 

A mérkőzés harmadik szettjére a fiatal vendégcsapat mind erőben és lelkesedésben elfáradt. Így csapatunk könyörtelenül kihasználta ezt. Bacsó mesternek alkalma nyílt több cserét is pályára küldeni. Ez sem zavarta meg a játékunknak, sőt ebben a felvonásban arattuk legnagyobb arányú győzelmet 25:9 arányban. 

Így sorozatban már a negyedik győzelmet aratta csapatunk. Továbbra is szett veszteség nélkül vezeti a rájátszás tabelláját. 

A tabella az alábbi linken tekinthető meg.

NB II Keleti csoport rájátszás 4. forduló

MEAFC-Miskolc – PSE Debrecen   3:0

MEAFC-Miskolc: Kiss, Kozsla, Bagó, Surányi, Molnár, Barócsi 

Csere: Szántai (liberó), Varga, Klein, Busák, Pallós

Nincs megállás most szombaton 16 órai kezdettel Gyöngyösön lépnek pályára játékosaink a Vály-Nagy Károly tornacsarnokban. Cél a következő győzelem megszerzése.