Röplabda NB1,  Röplabda szakosztály

10+1 kérdés röplabdásainkhoz – 3. rész

Röplabda NB II Keleti 2019-2020 – MEAFC-Miskolc felnőtt

10+1 kérdés Pallós Gergőhöz csapatunk fiatal feladójához. Gergő ebben az idényben csatlakozott csapatunkhoz. Fiatal kora ellenére tapasztalt játékosnak számít. 

  1. Mikor és hol ismerkedtél meg a röplabda sporttal?
    Egészen óvodás koromra visszavezethető az első találkozás, a VRCK meccseit rendszeresen látogattuk az anyukámmal, ebbe az időszakba volt a kiváló eredményeket halmozó sikercsapat első körben Barcikán. Ezután általános iskola alsó tagozatában volt lehetőség edzéseket látogatni, azóta tart a szenvedély.
  2. Kik voltak rád hatással akár játékos akár edző?
    Mindenképp megkell említenem Dudás András személyét ő szoktatott hozzá a napi szintű edzésekhez, de Fodor Antal nevét is meg kell említsem, hisz rengeteg tanácsot kaptam tőle, hogyan lehetnék sikeresebb. Illetve rémlik egy emlék Szabó Dávidról, mikor abba akartam hagyni gimis koromban a röplabdát, kaptam egy Trentinos mezt, – ebbe az időben játszott Olaszországban- ez motivációként hatott rám és nem hagytam abba a röplabdát.
  3. Hogyan kerültél a MEAFC-hoz?
    Amikor biztossá vált, hogy Miskolcon fogok dolgozni akkor kerestem fel Szántai Balázst, hiszen tudtam, hogy a MEAFC-ba játszik és régebben már csapattársak voltunk, így némileg az ő segítségével vettem fel a kapcsolatot a vezetőkkel.
  4. Hogyan érzed magad az egyesületnél?
    Nagyon jól érzem magam, remek a csapat, szinte majdnem mindenkit ismertem már régebbről a röplabda által, így a beilleszkedés is hamar megtörtént.
  5. Eddigi klubjaid és sikereid?
    Az eddigi klubjaim a Vegyész RC Kazincbarcika, illetve a DEAC – itt a tavalyi szezonba sikerült az Extraligába bejutnunk -, ezt mindenképp sikernek tekintem, még a junior- gyermek korszakból természetesen jártam országos döntőkőn a Vegyésszel, egyetemi csapattal Debrecen színeibe 4-es döntőn, 2014-ben az év utánpótlása játékosa lettem Kazincbarcikán. 
  6. Kedvenc ételed és italod?
    Palacsinta és 100%-os gyümölcslé.
  7. Kedvenc filmed?
    A Halálos Iramban részei manapság a kedvenceim.
  8. Milyen zenét hallgatsz?
    Elég sokszínű a zenei világom, de manapság inkább a magyar pop zenét hallgatom.
  9. Kedvenc könyv?
    A kötelező irodalmakon kívül, nem volt túl sűrűn kezembe könyv, így kedvenc könyvem nincs.
  10. Családi állapot?
    Jelenleg a munkámra és a sportra koncentrálok, így egyedülálló vagyok.

+1. Mik a jövőbeni terveid a MEAFC-al?
Amennyiben nem történik 360 fokos fordulat a világ körül, akkor szeretném a jövőszezonba a MEAFC-al az NB1-ben megismertetni a nevünket, és „megrángatni egy-két nívósabb ellenfél bajszát”.