Röplabda NB1,  Röplabda szakosztály

10+1 kérdés röplabdásainkhoz – 11. rész

Röplabda NB II Keleti 2019-2020 – MEAFC-Miskolc felnőtt

10+1 kérdés sorozatunk következő tagja Kiss Péter. Peti már nagyon régóta a csapat meghatározó játékosa center pozícióban. Hiszen szakosztályunk újra indulásából is jócskán kivette a részét, alapembere volt a 7 évvel ezőtti MEFOB bronzérmes csapatnak. 

 1. Mikor és hol ismerkedtél meg a röplabda sporttal?
  Még gyerekként a bátyám szerettette meg velem a röplabdát. Ő is röplabdázott és sokszor tanított, valamint a helyi röplabda csapat meccseire is rendszeresen kivitt. 

 2. Kik voltak rád hatással akár játékos akár edző?
  Veres Pista bácsi edzőként nagyon sokat tanított és lefektette az alapokat, valamint mindig volt egy-egy nagyon jó röplabdás barátom, csapattársam aki segített és formált az évek során, nemcsak teremben, de strandröplabdában is. 

 3. Hogyan kerültél a MEAFC-hoz?
  Egy jó barátom és csapattársam, Molnár Gábor hívott el a miskolci Holcim röplabda csapatához játszani évekkel ezelőtt, akikkel később beolvadtunk a MEAFC egyesületébe.

 4. Hogyan érzed magad az egyesületnél?
  Nagyon jól érzem magam. Remek a csapat. Együtt éljük meg a sikereket, a kudarcokat és együtt küzdünk a celjainkért. Építjük egymást és számomra ez a legfontosabb.

 5. Eddigi klubjaid és sikereid?
  Megfordultam korábban a VRCK-nál, de nagyon sokat játszottam a HOLCIM csapatával a Regionális Bajnokságban, amelyet több alkalommal is megnyertünk. Továbbá a MEAFC csapatával is nyertünk Regionális Bajnokságot, valamint NBII Keleti csoport bajnokai is vagyunk.

 6. Kedvenc ételed és italod?
  Nehéz választani, szinte mindent imádok. De ha ki kellene emelni egy-két ételt, akkor a mákos tészta és a sztrapacska. Kedvenc italom nagymamám házi csipkebogyó szörpje.

 7. Kedvenc filmed?
  A békés harcos útja, Never back down

 8. Milyen zenét hallgatsz?
  Mindent meghallgatok szívesen, de a rockzene áll a legközelebb a szívemhez.

 9. Kedvenc könyv?
  A békés harcos útja. Nemcsak filmben, hanem a könyvben is rögtön megfogott.

 10. Családi állapot?
  Nőtlen

+1. Mik a jövőbeni terveid a MEAFC-al?
Szeretnék a csapattal sok éven át kitűnő meccseket játszani az NBI-ben. Új tapasztalatokat és élményeket szerezni, továbbá példát és utat mutatni az ifjú röplabdások számomra számára.