Labdarúgó szakosztály

Elrajtolt a 2020/21-es Futsal NBII.

Hosszú idő után először lépett pályára a MEAFC Futsal csapata.
A hosszúra nyúlt szünetben csapatunk egy kis átalakuláson ment át. Többen az egyetemi tanulmányuk elvégzése után és lakóhelyük változása miatt távoztak csapatunktól, de van öt érkezőink is.

Négyen, Dudás Donát, Farkas Csaba, Molnár Dávid, Varga Bence eddig csak nagypályás múlttal rendelkeznek, nálunk próbálják ki magukat futsalban. Mellettük Devits Ádám előzőleg a Csenger és a DEAC futsal játékosa volt.

Az U18-as csapatból csatlakozott hozzánk, Ambrus Zsombor, Dlehány Bence, Hadházi Sándor. Sok sikert kívánunk nekik!
A szakmai munkáért a továbbiakban játékos-edzőként Pallai Gábor, volt válogatott futsal játékos felel majd, aki előttünk hosszú évekig védte az NBI-es Nyírgyulaj kapuját.
Az első mérkőzésünkön idegenben a Nyírbátor vendégeként léptünk pályára, eddig még egyszer sem sikerült ellenük vendégként pontot szerezni.

Az első félidő közepén vendéglátónk szerezte meg a vezetést, majd a játékrész végén Szabó góljával egalizáltunk, így 1-1-el mentünk szünetre. A második félidő elején korán jött a bátoriak gólja, amelyet még kettő követett, a 37. percben Varga gólja már későn érkezett, sajnos nem maradt idő a teljes felzárkózásra. 4-2-es vereséget szenvedtünk, de szépen helytálltunk és voltak bíztató jelek a játékunkban.

Hétfőn 18:30-tól a megyei rivális Mád FC vendégenként tudunk javítani. A mérkőzés három esélyes. Hagyományosan parázs meccseket vívunk, amelyből bárki győztesként jöhet ki. 
Hajrá MEAFC!