Kosárlabda szakosztály,  Kosárlabda U12

Hosszú idő után az első mérkőzés, 111 dobott ponttal!

Az U12-es bajnokság felkészülése jegyében Jászberénnyel játszottunk edzőmeccset idegenben.

Ellenfelünk a tavalyi idényben a 3. régióban háromszor a B csoportban kétszer a C csoportban és egyszer az A-ban vitézkedett. Nem ismertük előre ennek a régiónak a csapatait, így nagy várakozással érkeztünk a mérkőzésre. Nagyon hosszú volt az idő, ami március 8. óta eltelt, a kis Vidrák ezidő alatt éhes Cápákká cseperedtek. Olyannyira, hogy az első negyedben pontot sem hagytunk dobni az ellenfélnek.

Nagy szükségünk volt már erre a mérkőzésre, mindenkin azt láttam, hogy éhes a játékra és mindent belead. Nagyon elégedett voltam a srácok hozzáállásával, többször felfedezhető volt a szervezett játék, amit Zsuzsa nénivel próbáltunk átadni a fiúknak az elmúlt másfél hétben.

Az eredmény kicsit csalóka, mert ugyan 111 pontot dobtunk, de mindezt 5 játékrész alatt. Mindannyian nagyon élveztük, hogy mérkőzést játszottunk, és nagyon bízok benne, hogy az egész bajnokság lebonyolítható lesz. Köszönjük a lehetőséget Szögi Ádám barátomnak, várjuk őket vissza egy hazai mérkőzésre, és sok sikert kívánok nekik a bajnokságban!

LEHEL Kosársuli – MEAFC Cápakölykök 39-111 (0-22, 5-16, 16-24, 6-29;12-20)

LEHEL Kosársuli: Koczka (17), Csitra (7), Lo.C. (7), Gulyás (2), Házkötő (2), Tóth (2), Lukácsi (2), Edző: Szögi Ádám

MEAFC Cápakölykök: Rozmán (16), Szojka (14), Markovics-Ritter (10), Csoma (10), Fazekas (9), Gulyás (8), Sedlák (8), Balogh (8), Jacsó D (8), Hudák (7), Elek (6), Jacsó Z (5), Rózsahegyi-Bóta (2), Edzők: Lugosi Zsuzsanna, Szojka Gábor