Kosárlabda NB1,  Kosárlabda szakosztály

Hepp Kupával kezdtük a hetet

A hetet Hepp Kupa mérkőzéssel kezdte csapatunk.

A hétfő esti csörte jó alkalom volt arra, hogy megalapozza a hangulatot erre a hétre, amelyet szombaton, a TF-Budapest elleni bajnoki mérkőzéssel fogunk zárni. 

Az első fordulóban a DEAC Campus Fesztivál 2021. csapatához látogattunk. Több debreceni kötődésű játékosunk van, így a mérkőzésnek jóleső nosztalgikus hangulata volt.  

DEAC Campus Fesztivál 2021. – MEAFC-Miskolc 69-92 (11-35, 19-19, 11-24, 28-14)

Hepp Kupa 1. forduló, Debrecen.

Vezette: Pozsonyi László, Nyíri Péter Patrik

DEAC: Erdei (24/15), Szarvas (10/3), Kovács (7/3), Varga (7), Széll (6). Csere: Jávor (10), Becsky (5). Edző: Becsky István

MEAFC: Kozák M. (19/6), Lippai (16), Kozák B. (9/3), Tóth B. (5/3), Orliczki (3/3). Csere: Montai (16/6), Ragályi (8), Szekeres (8), Béres (4), Gadus (2), Tóth V. (2). Edző: Szollár Gergő, Tóth Gábor. 

Vezetőedzőnk beszámolója mellett játékosunkat, Kozák Marcit kérdeztük arról, hogy milyen érzés volt újra Debrecenben pályára lépni.

Kozák Márton:
Jó érzés volt ismét Debrecenben játszanom és győztesen elhagynunk a pályát. Az ellenfél csapatában nagyon sok ismerősöm volt, köztük volt csapattársaim és főnököm. Nagyon örülök a győzelmünknek és a kupában való továbbjutásunknak!

Szollár Gergő, vezetőedző:
Jó élmény volt egy masszív, rutinos csapat ellen, az összefonódások okán „barátságos” mérkőzésen kezdeni a kupát. Úgy érzem a pénteki szezonrajt után sikerült újra ritmust találnunk. A játék végre a ránk jellemző sebességgel folyt. Remek alkalom volt a soraink rendezésére. 

Köszönjük a játékot a DEAC-nak, sok sikert kívánunk nekik a bajnokságban.