Labdarúgó szakosztály

Továbbra sem megy a MEAFC Futsal csapatának.

Sem a kupában sem a bajnokságban nem sikerült nyerni.

A Magyar Kupa első fordulójában a Mád Fc csapatát fogadtuk. Előző fordulóban a bajnokságban, idegenben vereséget szenvedtünk tőlük.

A forgatókönyv sajnos hasonló volt az előző hetihez. Az első félidőben még 2-1-re mi vezettünk, de szünetre már 3-2-es hátrányban mentünk. A második félidőben viszont nem tudtuk felvenni ellenfelünk ritmusát. Így hiába az első félidei bíztató játék, a végén 6-4-es vereséget szenvedtünk. 

Hétfőn este nem túl jó előjelekkel látogattunk a listavezető Kistarcsához, csapatkapitányunk előző heti sérülése nem jött helyre. A mérkőzésen, amíg ellenfelünk minden hibánkat megbüntette, addig mi döntő pillanatokban hagytuk kihasználatlanul lehetőségeinket. A félidőben 4-0-ás hátrányban voltunk. A második játékrészben kétszer is felcsillant a remény, hogy szorossá tehetjük a mérkőzést, de ismét elhibáztuk a lehetőségeket, amelyet a kistarcsaiak könyörtelenül kihasználtak. 8-3-as vereség lett a vége.

A bajnokság első három mérkőzésén pályaválasztói jog felcserélése miatt idegenben léptünk pályára. Jövő héten hétfőn este első hazai bajnokinkra kerül sor. A Gyöngyös csapatát fogadjuk. Bízunk benne, hogy hazai környezetben meg tudjuk kezdeni a pontok gyűjtögetését.
Hajrá MEAFC!