Röplabda szakosztály,  Röplabda U21

U21-es csapatunk is elkezdi szezont immáron új edzői stábbal!

A 2020/2021-es szezonban új vezetőedzővel vág neki U21-es csapatunk. Ugyanis eddigi edzőjük Papp (most már Molnár) Dóra a Vasas Óbuda csapatához távozott.

Molnár Dóra nyilatkozata a távozásról: az esküvőnk után két nappal megcsörrent a telefonom, és a Vasas szakmai igazgatója. Aki elmondta üresedés van egyik UP csapatuknál és rám gondoltak. Nehéz szívvel, de pár nappal később felhívtam Barócsi Ákost, hogy adódott egy ilyen lehetőség, amit hiba lenne kihagyni és szeretnék is élni vele. Szerencsére Ákos teljes mértékben támogatott és egyetértett a döntésemmel, annak ellenére, hogy már elkezdtük szervezni a következő idényre való felkészülést. Nagyon hálás vagyok, hogy Ákos ennyire megértően fogadta a döntésemet, hiszen nem könnyű az utolsó pillanatban pótolni egy edzőt.

Továbbra is figyelemmel kísérem majd a munkájukat és amikor tehetem kimegyek majd a mérkőzéseikre szurkolni. Köszönöm a lehetőséget, köszönöm a fiúknak a sok élményt, nevetést, könnyeket, küzdelmeket és örömöt! Örülök, hogy egy ilyen csapat része lehettem! Hajrá MEAFC!’’

Dórinak az élet egy olyan lehetőséget kínált fel, amit vétek lett volna kihagyni, így amikor felhívott és elmondta milyen ajánlatot kapott csak támogatni tudtam ebben. Igaz csak egy évig volt a srácok edzője, de ez idő alatt a fiúk sokat fejlődtek mind a pályán és azon kívül is egyaránt. Büszke vagyok arra, hogy Dóri a Vasashoz került és reménykedem abban, hogy ehhez mi is hozzátudtunk járulni kicsit – kezdte ezzel kapcsolatosan gondolatait Barócsi Ákos szakosztályvezető.

Majd így folytatta: A hirtelen jött változást szerencsére sikerült házon belül orvosolni hiszen Surányi István veszi át a csapatirányítást. A szakmai munkában Varga László (U17 és U19 csapat edzője) és én is segíteni fogja a jövőben. Pisti a felnőtt gárdánk egyik meghatározó alakja és nem mellesleg már jó pár éve utánpótlás edzőként tevékenykedik az MVSC csapatánál. Így adta magát a dolog, hogy itt is szerepet vállaljon.

Surányi István: ,, Örültem a felkérésnek mikor Ákos megkeresett. Nyilván a szezon nem úgy volt tervezve, hogy most szerepet vállalok a MEAFC utánpótlásában, de szerencsére sikerült összehangolni a többi elfoglaltságommal. Így nagy örömmel vágtam bele a munkába. A srácokat már láttam korábban játszani és azt is tudtam, hogy Dóri egy minőségi munkát kezdett el velük. Ezt akarjuk folytatni a jövőben Ákossal és Lacival együtt. A felkészülés a szezonra jól sikerült, augusztustól folyamatosan mozgásban vannak a fiúk és egy hét edzőtáborba is eltudtak menni. Így minden adott volt egy jó felkészüléshez. Bizakodva várjuk a szezon első mérkőzést a VRCK U21 ellen szombaton hazai környezetben.”

Most szombaton 17:30-kor hazai környezetben fogadjuk a VRC Kazincbarcika U21-es csapatát az NBII Keleti csoport első fordulójában. Minden kedves szurkolót szeretettel várunk.

A belépéskor történő lázmérés után, kérjük mindenkitől a járványügyi előírások betartását és a maszk használatát!