Röplabda szakosztály,  Röplabda U21

Több bátorság és merészség kell!

A múlt szombaton hazai környezetben kezdte meg az új idényt U21-es csapatunk az NB II Keleti csoportban. Az egyetemi körcsarnokban fogadták a VRC Kazincbarcika U21-es csapatát.

Az első szett elején sok hibát vétettük, amit az ellenfél ki is használt, így sikerült egy 3-4 pontos előnyre szert tenniük, amit a játékrész végig meg is tartottak. Helyenként szép megoldásokat és labdameneteket láthattak a kilátogató nézők. (20:25)

A következő játékrészre feljavult a játékunk és folyamatosan lépést tartottunk a barikaiakkal. Egészen 14-14-ig ment tartott ez a szoros állás, ekkor rossz nyitásfogadásnak és támadásoknak köszönhetően a vendégek elléptek ismét. Ezek után már csak futottunk az eredmény után, de már nem sikerült lefaragni azt. Így 17:25 arányban a vendégcsapat húzta be ezt a szettet.

A harmadik felvonás elején még tartott csapatunk koncentrációja azonban egy idő után teljesen elfáradtak a játékosok fejben. Így ezt a szettet nagyon könnyen nyerte meg a Vegyész és vele a mérkőzést is. (10:25)

Barócsi Ákos vezetőedző: ,,Sajnálom a mai mérkőzést, sokkal több van a srácokban. Több vagányságot várok tőlük. Sokat hibáztunk a mérkőzés során, amit az ellenfél ki is használt. Gratulálok a Barcikának.

NB II Kelet 1.forduló

MEAFC-MiskolcU21 – VRCK U21 0:3

MEAFC-MiskolcU21: Oláh, Kapusi, Paranai, Tóth, Gudász, Komáromi

Csere: Bányai (liberó), Jerszi, Molnár, Demeter, Sztupjár, Firtkó

Szomorkodásra nincs idő hiszen most szombaton Debrecenben lépnek pályára a srácok 13 órától a Kecskeméti János tornacsarnokban.

A mérkőzést a tervek szerint ismét követni lehet facebook oldalunkon.  (https://www.facebook.com/meafcroplabda/)