Kosárlabda szakosztály,  Kosárlabda U18

Edzéseken jól dolgozik a csapat, de élesben még nem tudtuk megmutatni

MEAFC U18 Főtábla II. C csoport, 2. mérkőzés

MEAFC/A – Nagykörősi Sólymok: 68-82 (22-16, 15-16, 23-29, 8-21)

MEAFC/A: Ragályi 25/12, Poczkodi 10, Márkus 8, Kisfalusi 7, Gál 6, Bajzát 5/3, Gadus 3, Nyíri 2, Vass 2, Cseresznye, Csomós, Kocsis. Edzők: Varga Dénes, Lippai Szabolcs.

Nagykőrösi Sólymok: Szécsény 24/12, Kasza 22, Kocsis 14, Rácz 12/9, Filep 4, Márton 4, Kozma 2, Fruktusz, Irimia, Kis. Edző: Mérész Tamás.

Nagyon vártuk ezt a mérkőzést, a múlt heti vereségünk után mindenképp javítani szerettünk volna a mérlegünkön. Jól kezdtük a találkozót, és még a félidőben is bizakodók voltunk, de szinte ugyanazokat a hibákat követtük el, mint legutóbb. A múlt héten csak kettőt tudtunk edzeni, úgy tűnik ez kevésnek bizonyult ahhoz, hogy kijavítsuk a hibáinkat. A közepesnél kicsit hatékonyabb támadójátékkal, fegyelmezettebb védekezéssel, akár a tabella elején is állhatnánk, sajnos dekoncentráltságunk miatt, ismét egy nyerhető mérkőzést vesztettünk el. Az edzéseken jól dolgozik a csapat, de valahogy élesben még nem tudjuk megmutatni azt, hogy mire vagyunk képesek. Elizguljuk a lehetőségeinket, görcsösen akarjuk a győzelmet, és ez rányomja a bélyegét a teljesítményünkre. Bízom benne, hogy mihamarabb megtaláljuk a ritmust, és egy győzelemből erőt és magabiztosságot merítve versenyben tudunk maradni.