Röplabda szakosztály,  Röplabda U17

Mindent megpróbáltak megvalósítani, amit edzéseken tanultak

2020. Október 10.-én az U17-es csapatunk folytatta szereplését a Buzek László U17 OSB II. osztályában ahol a II. fordulóra került sor ezúttal Újfehértón. Varga László vezetőedző beszámolója olvasható a tornáról.

Az elő mérkőzésen az Újfehértói SE csapatával mérhettük össze tudásunkat. Az egész mérkőzésre a legjobb jelző a hullámvasút effektus volt! A csapatok fej – fej mellett haladva teljesítették az első szettet, melyet a házigazdák nyertek, itt mi voltunk mélyponton (de nagyon mélyen). A második szettre mi is megérkeztünk és kezdtük átvenni az irányítást és sikerült megnyerni a második felvonást a lendület kitartott a harmadik szettre is. Aztán jött a fekete leves a negyedik és ötödik szettre a házigazdák összekapták magukat és felén kerekedtek, így ezt a két felvonást ők nyerték!   

Újfehértói SE  – MEAFC – Miskolc 3 – 2

A második mérkőzésen A KESI „B” csapattal játszhattunk. Ez volt a napra a minden mindegy mérkőzés! Az első mérkőzés eredményén búslakodva és teljes koncentráció vesztésben álltunk a pályán.  A fiúk próbáltak összpontosítani, de sajnos ez nem mindenkinek sikerült. A mérkőzés megnyerésétől nagyon távol álltunk, így a célunk a tisztes helytállás volt, ami sikerült is.

MEAFC – Miskolc  – KESI „B”  0 – 3

A csapatról elmondható, hogy mindent próbáltak megvalósítani, amit edzéseken tanulnak, de több hátráltató tényező akadályozott minket, hogy a hétvégét sikeresen zárjuk. Az egyik nagy hátráltató tényező a folyamatos betegség hullám, ami sajnos nem kímél minket.  A másik a magabiztosság hiánya, az ellenfelektől való megilletődöttség és a koncentráció hiány, amely a pályán nagyon rányomja a bélyegét a teljesítményünkre.

Bízom a fiúkban, látom és tudom, hogy többre képesek! Mindent megteszek, közösen mindent megteszünk, hogy a bennük szunnyadó tudást és jó eredményt kihozzuk! Hosszú még a szezon és kitartó munkával jó eredményt érhetünk el közösen!

Hajrá fiúk együtt sikerülni fog! 

Varga László