Röplabda szakosztály,  Röplabda U19

U19: Itthon folytatta a bajnokságot csapatunk

2020. Október 20-án hazai környezetben folytatta a bajnokságot az U19 csapatunk. Ezen a napon az alapszakasz „D” csoportjának II. fordulóján 3 mérkőzést kellett lejátszani.

Az elő mérkőzésen ismételten a GLP Nyíregyháza csapatával mérhettük össze tudásunkat. A fiúk kitartóan küzdöttek és ennek eredményeként igen szoros mérkőzésnek lehettünk szemtanúi. Sajnos a betegség hullám még mindig sújtott bennünket ezen a hétvégén. Ennek köszönhetően a mérkőzést a GLP Nyíregyháza nyerte.

GLP Nyíregyháza – MEAFC-Miskolc 3 – 0

A második mérkőzésen a Panoráma SE csapatával játszhattunk. Ezen a meccsen a srácok jobban összpontosítva, fegyelmezett, de mégis felszabadult és jó játékkal győztesként hozták a tőlük elvárt eredményt. Bár a hibáktól nem volt mentes a játékunk, a további munkánk során ezeknek a hibáknak a javításán és új játékelemek közbeiktatásával szeretnénk színesebbé és látványosabba tenni a játékot.

Panoráma SE – MEAFC-Miskolc  0 – 3

A harmadik mérkőzésen a KISTEXT SE csapatát fogadtuk. Az első és második szettben is egy koncentrált győzni akaró csapat benyomását keltették a srácok, amely bár nem volt hibáktól mentes de a mi sikerünkkel zárult. A harmadik felvonásra már kicsit lazábban léptünk pályára, sokszor terelődött el a figyelmünk más dolgokra így ezt a szettet szoros csatában de elvesztettük. 

MEAFC–Miskolc – KISTEXT SE  2 – 1

A csapatról elmondható, hogy mindent próbáltak megvalósítani, amit edzéseken tanulnak, gyakorolnak.

Örülök, hogy sikerült a torna folyamán olyan játékosoknak is lehetőséget adni a szereplése akik eddig ritkán vagy egyáltalán nem tudtak pályára lépni.

Mindenki jól szállt be a mérkőzésekbe, bár néhány játékosnál még nagy volt a bizonytalanság és a lámpaláz.

Mindent összevetve egy sikeresnek mondható hétvégét tudhatunk magunk mögött!

Nagyon várjuk a folytatást és a következő fordulót. A srácok mindent megtesznek a jó eredmény elérése céljából!

Gratulálok a fiúknak!

A keret tagjai ezen a hétvégén: Pavlik Máté, Sztupjár Kristóf, Dócs Patrik, Komjáti Levente, Kicsis Szilveszter, Vad Levente, Halmai Gellért, Varga Levente, Gáspár Dániel, Tordai Bence.

Vezetőedző: Varga László Mihály

Varga László