Röplabda NB1,  Röplabda szakosztály

Végre ismét játszhatunk!

Ellenfélcsere, de végre ismét játszhatunk!

Felnőtt NBI-es röplabda csapatunk szombaton este 18 órától hazai környezetben fogadja a Kistext SE csapatát. Eredetileg, a Dág KSE együttese látogatott volna az egyetemvárosba, de sajnos a vírus közbe szólt. Ugyanez történ a Kistext csapatával is, hiszen ők a Vidux-Szegedi RSE-vel játszottak volna, ám a szegedi csapatban két fertőzött játékost is találtak.

Így mivel a pestiek és a mi csapatunk maradt csak talpon a bajnokságban erre a hétvégére így ismét találkoznak egymással a csapatok. Hiszen nem is olyan régén már a két gárda megmérkőzött egymással szintén az egyetemi körcsarnokban ahol 3:1 arányú Kistext siker született egy igen színvonalas mérkőzésen.

Bagó László

Bagó László csapata ismét szeretné megnehezíteni a jelenleg listavezető fővárosiak dolgát.

Így vélekedik a mester az előttük álló mérkőzésről és az elmúlt hetek történéseiről: ,, A szezonban az ötödik meccsünk kerül halasztásra, szerencsére most szombatra találtunk egy beugró ellenfelet. A játékosok a szabadságukat a meccsekre időzítik, így különösen fájó egy-egy lemondott találkozó. A pesti Kistext bajnokija is elmarad, azonban -hozzánk hasonlóan- ők is keresik a lehetőséget a játékra, így hamar egyezségre jutottunk. A Kistextről tudni kell, hogy az NB1 legerősebb csapata, az extraligára pályáznak. Idén már játszottunk ellenük, azon a találkozón úgy gondolom kivívtuk a tiszteletüket, sikerült szettet is rabolni. Meccsről meccsre fejlődünk, ezt az utat kiválóan fogja szolgálni az összecsapás. Sajnos most is van sérültünk, betegünk, de ütőképes csapatot tudok majd a pályára küldeni.”

A mérkőzésre várunk minden kedves szurkolót! Zúgjon a hajrá MEAFC!

A belépéskor történő lázmérés után, kérjük mindenkitől a járványügyi előírások betartását és a maszk használatát egész mérkőzés alatt!