Klub

KÖZLEMÉNY

A Miskolci Egyetemi Atlétikai és Futball Club a tegnapi napon a Magyar Közlönyben megjelent „vészhelyzet idején alkalmazandó intézkedések második üteméről” szóló kormányrendelet értelmében, az alábbiakról tájékoztatja sportolóit, valamint utánpótlás versenyzőinek szüleit:

A MEAFC minden olyan szakosztályában, ahol a szakszövetség által kiírt bajnokságban történik a versenyzés, az igazolt versenyzők és az edzői stáb részvételével az edzések és a mérkőzések a megszokott rendben folytatódnak tovább. Természetesen az eddig is alkalmazott legszigorúbb járványügyi védőintézkedések betartása mellett.

Tekintettel arra, hogy a teremkapacitások szűkössége miatt számos edzés vagy az arról történő hazaérkezés beleeshet a kijárási tilalom időtartamába, mindenkit ellátunk névre szóló, edzés és mérkőzésidőpontokra vonatkozó igazolással. Nagyon fontos, hogy ezeket az igazolásokat mindenki tartsa magánál, mert ezek utólagos bemutatására nincs lehetőség, az nem mentesít a büntetés alól!

A felnőtt és utánpótlás mérkőzések egyaránt zárt kapus rendszerben kerülnek megrendezésre, ezért kérjük, ehhez szülőként is a maximális alkalmazkodást.

Kérünk mindenkit, hogy a szabályok következetes betartásával segítsék a védekezést, a járvány tovább terjedésének megakadályozása érdekében. Vigyázzanak magukra! HAJRÁ MEAFC!