Kosárlabda szakosztály,  Kosárlabda U18

Harmadik negyed hullámvölgyét leszámítva végig versenyben voltunk

MEAFC U18 Főtábla II. C csoport, 4. mérkőzés

MEAFC/A – BDSE Basket/A: 63-66 (17-12, 19-14, 12-22, 15-18)

MEAFC/A: Gadus (16/12), Ragályi (15/3), Gál (10), Vass (8/6), Bajzát (1) Csere: Geszti (5/3), Márkus (4), Nyíri (2), Poczkodi (2), Cseresznye, Kocsis, Kálmán. Edzők: Varga Dénes, Lippai Szabolcs.

BDSE basket/A: Zsihla (34/3), Dajka (13/3), Molnár (6/3), Gyapjas (6), Schiroky (2). Csere: Bögöti (3), Petrovics (2), Kajdacsi, Gombos, Sztányi. Edzők: Kaluha Csaba, Farkas László.

Az elmúlt pár hét edzésprogramjában nagyobb hangsúlyt kapott a kondicionális képességek fejlesztése, a csapatvédekezés és a dobások gyakorlása. Ennek köszönhetően elmondhatjuk, hogy eddigi legjobb mérkőzésünket játszottuk. Játékunk gyorsabb, tudatosabb lett, a harmadik negyed hullámvölgyét leszámítva végig versenyben voltunk, és nem sokon múlt, hogy a legutóbbi nagyarányú vereségünket a visszavágón győzelem kövesse. Vannak még gondok, bizonytalanságok, de jó úton járunk az élmezőnyhöz való felzárkózás terén. Támadásban még sokat kell dolgoznunk a helyzetek kialakításán, megjátszásán, több dobott pontra van szükségünk ahhoz, hogy végre mérkőzést nyerhessünk. Kicsit szomorúak vagyunk, hogy ez most nem sikerült, de dolgozunk tovább, mert látjuk a fejlődést, és most ez a legfontosabb.