Röplabda szakosztály,  Röplabda U21

Jól ment a játék azonban a győzelem még várat magára!

2020.11.14.-én U21 csapatunk Újfehértón a GLP Nyíregyházánál vendégeskedett az NB II Keleti csoport soron következő fordulójában.

 A két csapatra jellemző parázs csatát hozott ez a találkozó is. Remek labdamenetek és szép támadások jellemezték a játékot. Mind a négy szett szoros küzdelmet hozott ahol a rutinosabb Nyíregyháza gárdája tudott győzedelmeskedni.

Varga László vezetőedző nyilatkozata:

,,Egy nagyon összeszedett és motivált csapat edzője lehettem azon a napon! Mindvégig kiélezett küzdelmet láthattunk a pályán és a mérkőzés képe alapján kijelenthető, hogy két teljesen egyenrangú csapat mérte össze tudását. A csapat játékával és teljesítményével elégedett vagyok, bár kisebb – nagyobb technikai  hibák vannak. Ezeknek a hibáknak a javítása lesz a következő feladat.

Sajnos a győzelmet nem sikerült megszerezni, de az egész csapat teli önbizalommal távozott a pályáról és remélem, hogy ilyen játék után elhiszik magukról a fiúk , hogy képesek nem csak egy – egy szettet hanem mérkőzést, mérkőzéseket nyerni! Gratulálok a GLP Nyíregyháza csapatának!”

NB II Kelet

GLP Nyíregyháza  – MEAFC Miskolc U21  3 – 1

MEAFC-Miskolc U21: Kapusi, Tóth, Molnár, Pavlik, Gáspár, Paranai Csere: Sztupjár (liberó), Bányai, Oláh, Gudász, Komáromi, Vad, Firtkó

Junior csapatunk ezen a hétvégén a TF-hez látogatott volna Budapestre, de a vírus sajnos közbe szólt. Így a fővárosiak kérésére a mérkőzés egy későbbi időpontba kerül megrendezésre. Ezúton is jobbulást kívánunk nekik!