Röplabda NB1,  Röplabda szakosztály

Hadilábon álltunk a szerencsével!

Férfi NBI-es röplabda csapatunk a bajnokság soron következő fordulójában Szegeden lépett pályára szombaton 19 óra 30 perctől. Ezen a mérkőzésen mutatkozott be csapatunk legújabb igazolása is Török Patrik.

A mérkőzést a hazai csapat kezdte jobban köszönhetően a csapatunk pontatlan játékának. Így is haladt előre ez a játékrésze azonban a szett közepére beértük a hazai csapatot. Ezek után a csapatok fej-fej mellett haladtak, de sajnos a végjátékban jobban koncentrált a Szeged és így ők nyerték az első etapot. 25:23

A következő felvonásban a csapatok lemásolták az első szettet így ezt a játékrészt is a hazai gárda nyerte meg 25:23 arányban.

A harmadik szettben ismét ellépet a szegedi alakulat az állás már volt 16:10 is, de csapatunknak sikerült kiegyenlíteni és utána pedig folyamatosan átvenni a vezetést ebben a játékrészben. Így az állást sikerült 2:1-re módosítani (23:25)

A negyedik szett óriási küzdelmet hozott a két csapat között, szép labdamenetekkel és nagy mentésekkel teletűzdelve. A végig kiélezett csatát a hazai csapat bírta jobban idegekkel így a végén ők örülhettek hiszen 25:22 arányban megnyerték ezt a játékrészt és vele a mérkőzést is.

Bagó László vezetőedző értékelése a mérkőzésről: A védekezésünk nem működött a mai nap, ennek ellenére e végig partiban voltunk. A kritikus pillanatokban hibáztunk. Gratulálok a Szegednek, szinte hiba nélkül játszottak.”

NB I Liga Vidux-Szegedi RSE – MEAFC-Miskolc 3:1

MEAFC-Miskolc: Török, Surányi, Berkes, Kozsla, Kovács, Orosz Csere: Szántai (liberó), Busák, Molnár, Kapusi, Karóczi, Barócsi

A bajnokság következő fordulójában szombaton Székesfehérváron lép pályára csapatunk. A mérkőzés 14 óra 30 perctől kezdődik, amely a tervek szerint élőben nyomon követhető lesz facebook oldalunkon.