Röplabda NB1,  Röplabda szakosztály

Bátran játszottunk, de érvényesült a papírforma

A Magyar Kupa nyolcaddöntő első mérkőzésén az extraligás Kecskeméti RC-t fogadta férfi röplabda csapatunk.

Az első szettben rögtön két három pontra ellépet a magyar válogatottatok is soraiban tudó Kecskemét. A szett közepére sikerült beérni csapatunknak a vendégeket és fej-fej mellett fordultak rá a csapatok a végjátékra. A szett végén jobban összpontosítottak a vendégek így 20:25 arányban meg is nyerték azt.

A második és harmadik felvonásban is hasonló volt a játékképe, de csapatunk bátran és helyenként szép megoldássokkal rukkolt elő. A mérkőzésen végig magabiztosan játszó Kecskemét ezeket a szetteket is megnyerték így a mérkőzést is.

Csapatunk teljesítményére nem lehet panasz, hiszen egy profikkal felálló és az extraliga élcsapataihoz tartozó alakulattal helyenként sikerült a lépést is tartani.

Bagó László vezetőedzés értékelése a mérkőzésről: ,, Bátran játszottunk, de nem volt több ebben a mérkőzésben. Ennyivel jobb csapat a Kecskemét.”

Magyar Kupa Nyolcaddöntő 1. mérkőzés

MEAFC-Miskolc – Kecskeméti RC 0:3

MEAFC-Miskolc: Török, Surányi, Kovács, Kozsla, Berkes, Orosz Csere: Szántai (liberó), Karóczi (liberó), Busák, Kapusi, Pallós, Busák, Molnár, Kiss

A párharc visszavágójára most vasárnap kerül sor Kecskeméten 17 órától. A tervek szerint azt a mérkőzést is nyomon lehet majd követni online közvetítés formájában.