Labdarúgó szakosztály

Kettőből két meccset nyert hétvégén az u18-as futsal csapatunk!

Az u18-as futsal csapatunk két meccset játszott a hétvégén. Szombaton a Maglód, vasárnap az USE Nyírség csapata látogatott hozzánk. A szombati napon a maglódiak ellen 11-5-s győzelmet arattak a fiaink. Már a találkozó elejétől kezünkben tartottunk a mérkőzést, 7-3-as félidei állásnál vonultak pihenőre a csapatok. Majd a második játékrészben három pontrúgás, egy akciógól és két kapott találat következtében állítottuk be a 11-5-s végeredményt. 

A vasárnapi rangadón az USE csapata ellen szintén már az első percben sikerült megszereznünk a vezetést Erős Tibor találatával, amely következtében az előnyünk a félidőre 6-2-re duzzadt. A második félidőben már érezhető volt a lábakban, hogy ez a negyedik játékrész a hétvége során így a védelmünk többször is kapitulált, de a végén 12-8 arányú győzelemnek örvendhettünk. Ezzel öt lejátszott mérkőzés után öt győzelemmel vezetjük az u18-as első osztályú futsal bajnokságot.

MEAFC – Maglódi TC 11-5 (7-3)

MEAFC: Bónis, Agárdy, Erős, Sipos, Hadházi – Kupai, Budai, Bartók, Filkóházi, Szűcs

Gól: Filkóházi 4, Erős 3, Hadházi 2, Budai, Bartók

MEAFC – USE Nyírség Fc 12-8 (6-2)

MEAFC: Bónis, Agárdy, Erős, Sipos, Hadházi – Kupai, Budai, Bartók, Filkóházi, 

Gól: Filkóházi 6, Hadházi 2, Erős 2, Budai, Bartók

Cservenyák Ádám, edző értékelése a hétvégéről: Két nehéz mérkőzés várt ránk ezen a hétvégén, amelyeket sikerrel tudtunk venni. A két mérkőzésen rúgott 23 gól magáért beszél, de a 13 kapott találat hagy maga után kívánni valót. Habár a kapusaink „fogtak mint a zöld festék” mindkét mérkőzés utolsó periódusában kissé kiengedtünk és a mezőnyben elkerülhető egyéni hibákat vétettünk. Öt mérkőzésen vagyunk túl, eddig szépen alakulnak a dolgaink, de az eddigi beletett munka és eredmények akkor érnek majd valamit, ha a következő héten ezt Csengerben a tavalyi csonka bajnokság bajnoka ellen nem romboljuk le. További Sok Sikert és Kellemes Ünnepeket kívánunk mind a Maglód mind az USE csapatának!