Labdarúgó szakosztály

Három nap alatt kétszer sikeresen mattoltuk a címvédőt

Három nap alatt kétszer sikeresen mattoltuk a címvédőt

U18-as futsal csapatunkra az elmúlt napokban nagy feladat várt, hiszen egy nap pihenővel kétszer kellett megmérkőzniük a regnáló bajnok Csenger Futsal csapata ellen. Az első mérkőzésen, amelyen idegenben játszottunk, egy kiegyenlített első félidő után  7-3-ra tudtunk győzni a végig szervezetten és jól játszó hazaiak ellen. Ennek a sikernek azért is óriási értéke van, mert a ,,csengeri dühöngőben”, u18-as csapat az elmúlt másfél évben nem vitt el pontot.
Kedden jött a visszavágó, a címvédő látogatott hozzánk. Ez már számunkra egy jóval simább találkozó volt, amely 16-2-es végeredménnyel ért véget. Ezen a rangadón kiemelendő, hogy minden mezőnyjátékosunk gólt jegyzett.
A naptári évben több meccset már nem játszik az u18-as csapatunk, amely 7 forduló után veretlenül vezeti az nb1-es bajnokságot.

Csenger Futsal – MEAFC 3-7 (1-2)
MEAFC: Bónis, Agárdy, Erős, Bartók, Hadházi – Kocsis, Budai, Bartók, Hankó, Szűcs
Gól: Hadházi 2, Agárdy, Erős, Szűcs, Hankó

MEAFC – Csenger Futsal 16-2 (8-1)
MEAFC: Bónis, Agárdy, Erős, Sipos, Hadházi – Kupai, Budai, Hankó, Filkóházi, Szűcs
Gól: Hadházi 3, Szűcs 3, Hankó 3, Budai 3, Agárdy, Filkóházi, Sipos, Erős

Cservenyák Ádám edző értékelése a hétvégéről: Az elmúlt három napban nagy előrelépést tettünk a céljaink felé, azok felé amely tavaly a csengeri csapatnak jöttek össze. Büszke vagyok a csapatomra, mert egy rendkívül jó erőkből álló ellenfelet tudtunk kétszer is legyőzni. Az első mérkőzés egy nagyon kiegyenlített és jó meccset hozott, kár, hogy az ezt dirigáló játékvezetők nem látták… A taktikai csatát megnyerve így is szerencsésen győzni tudtunk majd ,,szólt a gitár és a szerelmes szívek egymásra találtak”, de tudtuk, hogy ez csak akkor lesz teljes értékű, hogyha a visszavágón is sikeresek tudunk lenni. Sajnálom, hogy a második meccsen a vendégeknek több hiányzójuk is volt, jobb lett volna úgy lejátszani azt a meccset is, és összemérni az erőnket, hogy mindkét csapat a lehető legjobb kerettel áll fel.
További Sok Sikert és Áldott Ünnepeket kívánok a vendég csapat játékosainak és vezetőinek!