Kosárlabda NB1,  Kosárlabda szakosztály

Győzelmet érdemeltünk volna

NBI/B kosárlabda 2020-2021 – MEAFC-Miskolc

MAFC – MEAFC-Miskolc 71-70 (16-24, 15-18, 25-15, 15-13)

NB I/B Piros csoport 14. forduló. Budapest, Gabányi László Sportcsarnok.

Vezette: Dr. Oláh Márk, Kapusi Gábor, Polonkai Balázs.

MAFC: Polgárdy (21/12), Tóth (21/12), Csapai (20), Misek (7), Komma (2). Csere: Baráz, Biber, Bősze, Herló, Németh, Pfandler, Vantal. Edző: Garai Péter.

Miskolc: Kozák M. (23/9), Orliczki (12/6), Kozák B. (8), Lippai (8), Tóth (5). Csere: Érsek (6/6), Homoki (6), Montai (2), Béres, Gadus, Sándor, Szekeres. Edző: Szollár Gergő, Tóth Gábor. 

Szollár Gergő, vezetőedző: Először is boldog új évet kívánok mindenkinek, illetve szeretnék gratulálni a MAFC csapatának. Nem mondom, hogy nem mi érdemeltünk volna győzelmet. Az utolsó két percben volt három-négy olyan szituáció ami az én véleményem szerint -lehet elfogult vagyok- de rossz oldalra történt. Ha ebből egyet megkaptunk volna, valószínűleg mi nyertünk volna meg a mérkőzést. Annak viszont örülök, hogy a srácokban láttam a küzdést. Amiből felkészültünk az működött. Dolgozunk tovább és fogunk még meccset nyerni a közeljövőben.

Garai Péter, a MAFC vezetőedzője: Csak a győzelemhez tudok gratulálni a csapatomnak. Igazságtalan vereséget szenvedett a Miskolc, akármelyik csapat győzhetett volna. Most azt hiszem a szerencsésebb csapat nyert. Sok sikert kívánok a Miskolcnak.