Röplabda NB1,  Röplabda szakosztály

Szoros mérkőzés várható!

Férfi felnőtt NBI-es röplabda csapatunk is megkezdi a 2021-es évet. Az év első mérkőzése az Egyetemi körcsarnokban kerül megrendezésre szombaton 19 órától. Bagó László és csapat a Vidux-Szegedi RSE csapatát fogadja.

A két csapat már találkozott ebben a szezonban egymással, ahol fordított felállásban egy parázs mérkőzésen a szegediek tudtak győzedelmeskedni 3:1 arányban. Így nem is kérdés, hogy hazai környezetben a visszavágás és a győzelem lesz a célja csapatunknak.

A mérkőzés előtti gondolatait osztotta meg velünk Bagó László vezetőedző: ,,Hétvégi ellenfelünkkel az előző év végén Szegeden, egy meglehetősen kiélezett mérkőzést játszottunk. Minden szett két pont különbséggel dőlt el, ami végül 3:1-es szegedi győzelemmel zárult. Most is hasonlóan szoros végjátékok és meccs várható. Mindkét csapatot tapasztalt és képzett játékosok alkotják, kulcskérdés lesz, hogy a kritikus pillanatokban ki bírja jobban a nyomást, ki tud jobban koncentrálni. Itthon úgy gondolom mi vagyunk az esélyesek, persze ennek feltétele, hogy kiegyensúlyozottan és jól játszunk. A játékunkba időnként becsúsznak ki nem kényszerített hibák, amik újakat generálnak, emiatt gyakran leadjuk az előnyt vagy hátrányba kerülünk. Azonban a fehérvári győzelem megmutatta, hogy nagy hátrányból is képesek vagyunk felállni és megnyerni a mérkőzést. Ebből kell önbizalmat merítenünk.”

Férfi NB I Liga 2021.01.16. 19:00 MEAFC-Miskolc – Vidux-Szegedi RSE

A mérkőzés zárt kapus lesz, azonban facebook oldalunkon élőben közvetítjük a mérkőzést.