Kosárlabda szakosztály,  Kosárlabda U18

Ismét egy nyerhető mérkőzést vesztettünk el

MEAFC U18 Főtábla II. C csoport, 12. mérkőzés

Nagykőrösi Sólymok – MEAFC/A: 76-64 (21-25, 17-16, 17-15, 21-8)

Nagykőrösi Sólymok: Kasza (27), Szécsény (15/9) Kocsis (8), Filep 5, Kozma. Csere: Fruktusz (9/6), Rácz (9/9), Erdei (3/3), Irimia, Kis, Simon. Edző: Mérész Tamás.

MEAFC/A: Gadus (19/9), Nyíri (13), Ragályi (6), Vass (5/3), Kisfalusi (3). Csere: Poczkodi (9), Geszti (7/3), Márkus (2), Bajzát, Csomós, Kálmán, Kocsis. Edzők: Varga Dénes, Lippai Szabolcs.

Szinte percről-percre lemásoltuk az októberi találkozót, így idézve önmagam, „ismét egy nyerhető mérkőzést vesztettünk el”. Most is jól kezdtük a meccset, de valahogy már az első pillanattól kezdve nem éreztem erőt a játékunkban. Ahogy korábban is, a görcsös akarás rányomta a bélyegét a teljesítményünkre. Nagyon szomorúak vagyunk az elpuskázott lehetőség miatt, azt gondolom, hogy az elmúlt hónapok munkája nem volt felesleges, sokat fejlődtünk technikailag, fizikailag,és taktikailag is, de fejben még nem tudjuk kezelni az ilyen fontos találkozókat. Az esélyesebbnek tartott ellenfeleink ellen felszabadultan, bátrabban tudtunk játszani, és így eredményesebbek is voltunk a nagykőrösi csapatnál, de ellenük sajnos nem sikerült mérkőzést nyerni. Jelen állás szerint a rájátszásba már nincs esélyünk bekerülni, így februártól a regionális bajnokságban fogjuk folytatni a menetelést. Remélem, hogy ott kevésbé ideges, önfeledtebb kosárlabdát tudunk majd játszani, ezzel nagyobb hangsúlyt fektetve a játék szépségére. Gratulálunk a Nagykőrösnek a győzelemhez!