Röplabda szakosztály,  Röplabda U15

Újraindult a röplabda utánpótlás!

Bacsó István tanítványai két mérkőzést játszottak le a házigazda DEAC és a GLP Nyíregyháza ellen. Mindkét mérkőzésen szoros szettek alakultak, ám a szerencse nem volt a játékosainkkal és így a DEAC ellen 3:0-s míg a Nyíregyháza ellene 3:1-es vereséget szenvedtek a srácok.

Bacsó István vezetőedző beszámolója a tornáról: Debrecenben szerepelt u15-ös csapatom, ahol két mérkőzést is játszottunk. Az első mérkőzésen a házigazdákkal találkoztunk. Szoros 3 szettben, sajnos vereséget szenvedtünk. Egy két technikai dolog is hátráltatta a bemelegítésünket. A mérkőzés folyamán az alap játék elemekben fejlődtünk, viszont még a kulcs pillanatokban, nincs meg a megfelelő koncentráció. A második mérkőzésre még rá tudtunk tenni egy lapáttal a Nyíregyháza csapata ellen. Ennek egy szett győzelem lett az eredménye. Különösen biztató, hogy ezt kettő szettes hátrányból tudtuk ezt megtenni. Sajnos a vírus a mi csapatunk edzés munkáját is megtépázta, de így is büszke vagyok a mai teljesítményükre a srácoknak. Gratulálok nekik. Dolgozunk tovább.

MEAFC-Miskolc U15: Gál Balázs, Farkas Konrád, Bialkó Milán, Lukács Bence, Jáborcsik Örs, Kormos Huba, Kis Gergő Zalán, Gyulyás Bence János, Szabad Milán, Fülöp Gergely Benjámin, Bálint Kristóf Mátyás, Repei Ákos

Vezetőedző: Bacsó Isvtán

Másodedző: Jakó Imre