Röplabda szakosztály,  Röplabda U19

Háromból három győzelem Gyöngyösön.

Hosszú kényszer szünet után január 30-án Gyöngyösön folytatta a bajnokságot az U19 csapatunk. Varga László vezetőedző beszámolója a torna mérkőzéseiről:

MEAFC-Miskolc  –  VRCK-Tiszaújváros   3 –  0

Ezen a napon az alapszakasz „H” csoportjának IV. fordulóján 3 mérkőzést kellett lejátszani. Az elő mérkőzésen a VRCK – Tiszaújváros csapatával mérhettük össze tudásunkat. Hosszas kényszer pihenő után, nagy örömmel és elszántsággal léptünk pályára! Örülök, hogy az edzéseken gyakorolt játék elemeket élesben is ki tudtuk próbálni és beiktatni a játékunkba. Köszönjük a játékot a VRCK – Tiszaújváros csapatának!

MEAFC-Miskolc –  Gyöngyösi RSE  2 – 1

A második mérkőzésen a hazai csapattal a Gyöngyösi Röplabda Se “A” csapatával csaptunk össze. Ahogy 2020 novemberében hazai pályán nagy küzdelmet vívtunk a Gyöngyösi csapattal, így most sem várhattunk kisebb küzdelmet. A hazai csapat az első felvonásban kisebb hátrányból tudott fordítani, de ez szerencsére nem vette a csapatom kedvét a játéktól, hanem még inkább feltüzelte őket.  A második és harmadik felvonásban sikerült diadalmaskodnunk, így megnyertük a párharcot.

Köszönjük a színvonalas játékot Gyöngyösi RSE -A csapatának!

Panoráma SE – MEAFC – Miskolc  0 – 3

A harmadik mérkőzésen a Panoráma SE csapatával játszhattunk. A játék során lehetőségem nyílt kipróbálni és játék lehetőséget adni több olyan játékosnak, akik ezen mérkőzés előtt nem vagy csak kevés játéklehetőséget kaptak. Illetve az új játékosaink is megízlelhették milyen is éles körülmények között a pályán lenni. Köszönjük a játékot a Panoráma SE csapatának!

A csapatról elmondható, hogy mindent próbáltak megvalósítani, amit edzéseken tanulnak, gyakorolnak. Örülök, hogy sikerült a torna folyamán olyan játékosoknak is lehetőséget adni a szereplése akik eddig ritkán vagy egyáltalán nem tudtak pályára lépni. Mindenki jól szállt be a mérkőzésekbe, bár néhány játékosnál még nagy volt a bizonytalanság és a lámpaláz. Mindent összevetve egy sikeresnek mondható hétvégét tudhatunk magunk mögött!

Nagyon várjuk a folytatást és a következő fordulót. A srácok mindent megtesznek a jó eredmény elérése céljából!

Gratulálok a fiúknak!

MEAFC-MiskolcU19: Pavlik Máté, Sztupjár Kristóf, Komjáti Levente, Kicsis Szilveszter, Vad Levente, Halmai Gellért, Tordai Bence, Szabó Péter, Faragó Bence, Halász Ádám, Kruzseczky Csaba, Bosznai A. Gergely, Kovács Bálint, Polanen Armin. 

Külön köszönet a videós közvetítésért és segítségért Komáromi Kristófnak (Krityának)

Vezetőedző: Varga László Mihály

Varga Lászlónak és tanítványainak nincs megállás hiszen az U17-es bajnokság soron következő tornájára február 6-án hazai környezetben kerül sor az egyetemi körcsarnokban.