Röplabda szakosztály,  Röplabda U21

Megvan az első győzelem!

Pénteken 19 óra 30 perctől az egyetemi körcsarnokban fogadta U21-es röplabdacsapatunk a TFSE Junior gárdáját az U21-es bajnokság alapszakaszában.

A két csapat eddig a mérkőzésig nyeretlenül állt így igazi rangadóra volt kilátás.

Az első szettben csapatunk játéka akadozott, sok szerva rontás és egyéni hibák jellemezték játékunkat. Ezeket kihasználva a vendégek folyamatosan nyomás alatt tartották játékosainkat. Így a játékrész vége igazán izgalmasra sikerült amelyet nagy csatában 27:25 arányban sikerült megnyernünk.

A következő két felvonásban csapatunk akarta érvényesült és egy magabiztos alapjátékot produkálva diktáltat a tempót. A mérkőzés előrehaladtával a játékosaink egyre felszabadultabban játszottak és előtt 25:14-re majd 25:12-re nyerték meg a szetteket és vele a mérkőzést is.

Surányi István vezetőedző értékelése: ,,Az első szettben sok nyitásrontásunk volt, így szoros lett ez a játszma, de sikerült megnyerni azt. A következő két szettben már nyugodtabban játszottunk, így kijött a két csapat közötti különbség. Gratulálok a csapatomnak, jó játékkal nyertek.”

Férfi U21 alapszakasz

MEAFC-MiskolcU21 – TFSE Junior 3:0

MEAFC-MiskolcU21: Kapusi, Tóth, Molnár, Gudász, Paranai, Komáromi Csere: Bányai (liberó), Sztupjár, Demeter, Firtkó, Vad, Oláh, Jerszi

A srácoknak nincs megállás a bajnokságban hiszen a szombaton (02.13) ismét hazai pályán kell bizonyítani a Szolnoki SPC ellen 16 órakor. Terveink szerint azt a mérkőzést is élőben lehet követni facebook oldalunkon.