Röplabda NB1,  Röplabda szakosztály

A szív és az akarat a helyén volt

A szív és az akarat a helyén volt, de sajnos nem lett meg a jutalma.

A férfi NBI Liga soron következő fordulójában Dágon vendégszerepelt férfi röplabdacsapatunk. A hazai oldalon is sokat megélt játékosok voltak, így szoros és kiélezett csata volt kilátásban.

Az első felvonásban a hazai csapat kezdett jobban, hiszen zsinórban szerzett 5 pontot. A szett hátralevő részében csapatunk ennek a hátránynak a ledolgozásán fáradozott, de nem sikerült így 25:20 arányban a hazai csapat nyerte ezt a játékrészt.

A második szettet már jobban kezdte csapatunk és sikerült is a vezetést átvenni. Azonban a szett végére ismét a hazaiak léptek el, azonban játékosaink nem adták fel és sikerült egyenlíteni előbb majd a szettet is megnyerni 23:25 arányban.

A következő két felvonásban sajnos csapatunk játékában és védekezésében több hiba is csúszott amit a vendéglátók könyörtelenül kihasználtak. Így végül a harmadik felvonást 25:18 míg a negyediek pedig 25:19 arányban nyerték meg.

Bagó László vezetőedző értékelése a mérkőzés után: ,,Irányítónk korai elvesztése után rendezni tudtuk sorainkat, de ez csak részsikerhez volt elég. Gratulálok a hazaiaknak, Miskolcon szeretnénk visszavágni.”

Férfi NBI Liga

Dág KSE – MEAFC-Miskolc 3:1

MEAFC-Miskolc: Kozsla, Berkes, Surányi, Török, Kovács, Orosz Csere: Szántai (liberó), Pallós, Karóczi, Kiss, Busák, Molnár,

Nincs megállás hiszen a bajnokság soron következő fordulójába Sümegre látogat csapatunk vasárnap. A mérkőzés 17 órától fog kezdődni és terveink szerint élőben közvetítjük az facebook vagy youtube csatornánkon.