Röplabda szakosztály,  Röplabda U17

Háromból három győzelem!

2021. Február 6.-án az U17 csapatunk folytatta szereplését a Buzek László U17 OSB II. osztályában ahol ezúttal hazai pályán fogadta ellenfeleit.

A torna mérkőzésiről Varga László vezetőedző beszámolója olvasható:

Az elő mérkőzésen a MALÉV SC csapatával mérhettük össze tudásunkat. Hosszas kényszerpihenő utáni első éles mérkőzés volt! Az első szettben kissé álmosan, lámpalázasan játszottunk. A második és harmadik szettben már simábban ment a játék. Bár hibáktól nem volt mentes, de a fiúknak sikerült korrigálni a hibákat a játék folyamán. Köszönjük a játékot MALÉV SC csapatának!

MEAFC – Miskolc  – MALÉV SC   3 – 0

A második mérkőzésen a PTE – PAEC csapattal játszhattunk. Az előzetes eredmények alapján nehéz mérkőzésre készültünk, de szerencsénkre könnyen tudtunk diadalmaskodni a Pécs csapata ellen. Az egész mérkőzésen fegyelmezetten a lehető legnagyobb odafigyeléssel játszottunk. Köszönjük a játékot A PTE-PEAC csapatának!

MEAFC – Miskolc – PTE – PEAC   3 – 0

A harmadik mérkőzésen a DSE Röplabda Akadémia -2 csapatával mérhettük össze tudásunkat. Az ellenfél nevétől és a tudattól, hogy ott milyen minőségi munka folyik kicsit tartottunk, de a fiúk akarat ereje és összeszedettsége sikerhez vezetett. Ez a mérkőzés sem volt hibáktól mentes, de ez betudható volt a fáradtságnak, illetve a kis rutintalanságnak. Köszönjük a játékot a DSE Röplabda Akadémia – 2 csapatának!

DSE Röplabda Akadémia – 2 -MEAFC-Miskolc 1 – 2

A csapatról elmondható, hogy mindent próbáltak megvalósítani, amit edzéseken tanulnak. Örülök, hogy azok a játékosaim is lehetőséget kaptak a játékra, akik eddig nem, vagy csak kevés alkalommal szerepelhettek. Továbbra is törekszünk a minél stabilabb és eredményes játékra. Meglepetés győzelmek születtek, melyek nagyon jót tettek a csapat önbizalmának. Már a folytatásra koncentrálunk, amit mindenki nagyon vár, hisz teli vannak, vagyunk ambíciókkal, tervekkel.

Hamarosan a középszakasz küzdelmei következnek, melyre a lehető legjobban szeretnénk felkészülni.

Bízom a fiúkban, látom és tudom, hogy többre képesek! Mindent megteszek, közösen mindent megteszünk, hogy a bennük szunnyadó tudást és jó eredményt kihozzuk! Hosszú még a szezon és kitartó munkával jó eredményt érhetünk el közösen! Hajrá fiúk együtt sikerülni fog! 

MEAFC-MiskolcU17: Fábián Kristóf, Halász Ádám, Bendik Kristóf, Szabó Péter Gergő, Szabad Milán, Faragó Bence, Tordai Bence, Polanen Armin Krisztián, Halmai Gellért