Röplabda szakosztály,  Röplabda U19

Csoport másodikként várjuk a folytatást!

2021. Február21.-én hazai környezetben folytatta a bajnokságot az U19 csapatunk. Varga László vezetőedző beszámolója olvasható a tornáról:

Az első mérkőzésen a GLP Nyíregyháza csapatával mérhettük össze tudásunkat.

Nagy elszántsággal léptünk pályára, de sajnos valahogy mégsem találtuk magunkat a pályán!

Az első szettben a vendégeknek sikerült egy nagyobb előnyt megszerezniük és mi csak futottunk az eredmény után. A szett vége felé a végjátékra összekaptuk magunkat, így kicsit felzárkózhattunk.  A második szettre is megmaradt ez a lendület, ezért ezt sikerrel zártuk.  A harmadik szettre mindkét csapat előszedte az összes tartalékát, s a ki-ki játékból a vendégek jöttek ki győztesen.

Köszönjük a játékot a GLP Nyíregyháza csapatának!

MEAFC-Miskolc  –  GLP Nyíregyháza   1  –  2

A második mérkőzésen az ÚSK Devils csaptunk össze. A játék jól indult, hamar megszereztük a vezetést és ezt meg is tudtuk tartani az első két szettben.  A harmadik felvonásra kicsit kiengedtünk és a koncentrációnkat is elvesztettük így a vendégcsapat azt sikeresen meg is nyerte.

Köszönjük a játékot a ÚSK Devils csapatának!

ÚSK Devils – MEAFC-Miskolc  1 – 2

A harmadik mérkőzésen a Gyöngyösi Röplabda SE-A csapatával játszhattunk.

Ahogy az előző fordulóban nagy küzdelmet vívtunk a Gyöngyösi csapattal, így most sem várhattunk kisebb küzdelmet. Már az össze csapás elején kezdett kirajzolódni, hogy a fiúk nagyon akarják a sikert ezért minden idegszálukkal a játékra koncentrálva, minden erejüket bele adták a játékba, aminek meg is lett az eredménye.
Köszönjük a színvonalas játékot Gyöngyösi RSE -A csapatának!

MEAFC-Miskolc – Gyöngyösi Röplabda SE-A  3 – 0

A csapatról elmondható, hogy a nap elején lassan indult, melegedett bele a játékba, mint egy öreg diesel ZIL, de mikor bemelegedett szépen és biztosan működött. A fiúk mindent próbáltak megvalósítani, amit edzéseken tanulnak.

Mindent összevetve egy sikeresnek mondható hétvégét tudhatunk magunk mögött!

Nagyon várjuk a folytatást és a következő fordulót március 20-án Újfehértón.

A srácok mindent megtesznek a jó eredmény elérése céljából!

Gratulálok a fiúknak!

A keret tagjai ezen a hétvégén: Pavlik Máté, Sztupjár Kristóf, Komjáti Levente, Kicsis Szilveszter, Vad Levente, Halmai Gellért, Tordai Bence, Szabó Péter, Faragó Bence, Halász Ádám, Kruzseczky Csaba, Bosznai A. Gergely, Kovács Bálint, Polanen Armin. 

Vezetőedző: Varga László Mihály

MEAFC-MiskolcU19: Sztupjár Kristóf, Halmai Gellért, Bozsnai András, Kruzseczky Csaba, Szabó Péter, Kocsis Szilveszter, Pavlik Máté, faragó Bence, Vad Levente, Tordai Bence, Kovács Bálint, Polanen Armin, Komjáthi Levente, Halász Ádám