Kosárlabda szakosztály,  Kosárlabda U16

Esélyünk volt a végjátékban is

Óbudai Kosárlabda Akadémia – MEAFC/A 73-66  (20-19, 15-16, 22-17, 16-14)

Óbuda: Korompay 24/9, Kolozsvári 16/9, Vermes 12, Szabados 10, Patrik-Pirik 7/3. csere: Kocsis 4, Dulic, Kocsis, Marossy, Márton, Michel, Pintye Edző: Erős Dániel:

MEAFC: Gadus 27/6, Burai 20, Szabó Zs. 11/3, Horváth 4, Molnár 4. csere: Ang, Boholy, Kaáli, Nagy, Novák, Pákozdi, Szabó D. Edző: Gulyás László, Béres Dávid

Gulyás László: Fontos mérkőzésen nem fogtunk ki jó napot. Harcoltunk, küzdöttünk, de nem volt igazán éle a játékunknak. Sokat hibáztunk döntésekben és technikailag is. Tulajdonképpen szép, hogy ilyen játékkal egyáltalán szoros meccsen volt esélyünk a végjátékban is. Ott viszont mi kihagytuk a helyzeteinket, ők pedig találtak egy gyilkos hármast és nem segített sokat az sem, hogy az utolsó másfél percben egyetlen esetben sem a mi javunkra ítéltek a játékvezetők a kétes szituációkban.

Kezdődik a következő fejezete a bajnokságnak, lesz esélyünk javítani, sőt fogunk is, ha ezt a harci kedvet újra nagyobb pontossággal tudjuk ötvözni. A következő ellenfelünk egy nagyon jó Körmend lesz. Ellenük szeretnénk visszatérni ahhoz a formához, amivel kivívtuk, hogy itt lehessünk.