Röplabda szakosztály,  Röplabda U15

Egy győzelem egy vereség a középszakasz első tornáján

A mögöttünk hagyott szombaton U15-ös csapatunk a Tatár Mihály U15 OGYB II. osztály Középszakaszának első tornáján szerepelt. Ahol előbb a házigazda DEAC legénységével majd a Talent SE-Debrecen csapatával mérkőzött meg.

DEAC – MEAFC-Miskolc 3:0

Bacsó István: Addig még nem akarjuk jobban a győzelmet, mint a másik csapat. Sajnos az eredményben nem lesz változás. Egyébként közelebb kerültünk a házigazdákhoz játékban.

Talent SE-Debrecen – MEAFC-Miskolc 0:3

Bacsó István: Örülök, hogy mindenki kapott játéklehetőséget. A nyitásunk az első mérkőzéshez képest fényéveket javult! Gratulálok a csapatnak!

Összegezve elmondható, hogy az első mérkőzésen nem bírtuk el a nyomását annak, hogy akár nyerhetünk is. Az előkészítések nem voltak pontosak. Ez megpecsételte a sorsunk. Második meccsre már nyomás nélkül álltunk ki. Sima győzelem lett az eredménye. Dolgozunk tovább.

MEAFC-Miskolc U15: Gál Balázs, Farkas Konrád, Bálint Kristóf Mátyás, Bialkó Milán, Fábián Kristóf, Jáborrcsik Örs, Fülöp Gergely Benjamin, Kis Gergő Zalán, Kovács Gábor, Szabad Milán, Bárftai Ákos, Bendik Kristóf, Repei Ákos