Röplabda szakosztály,  Röplabda U17

Két győzelem egy vereség a hazai tornán!

2021. március. 7-én az U17-es röplabda csapatunk folytatta szereplését a Buzek László U17 OSB II. osztályában, ahol ezúttal hazai pályán fogadta ellenfeleit.

Varga László vezetőedző beszámolója a tornáról:

Az elő mérkőzésen a Újfehértói SK csapatát fogadtuk. Nehezen indult a játékunk, rengeteg figyelmetlenségből adódó pontot adtunk ellenfelünknek. Az első és második szettben is csak futottunk az eredmény után és nem csak a labdát, de saját magunkat is kerestük a pályán. A harmadik és negyedik szettre összekaptuk és megembereltük magunkat így végig kézben tartva a játékot ezeket a játékrészeket uraltuk. Az ötödik szett az első kettő mintájára sok pontatlanságot és hibát tartalmazott ezért ezt nem sikerült megnyerünk. Az hosszú közel 2 órás küzdelem után a vendégcsapat örülhetett a sikernek.  Köszönjük a játékot Újfehértói SK csapatának!

MEAFC – Miskolc  – Újfehértói SK   2 – 3

A második mérkőzésen a TFSE – Neumann csapatával játszottunk. Az első mérkőzése után fizikálisan is és pszichésen is összeszedtük magunkat és magabiztosan a tudásunknak megfelelően játszottunk. Bár voltak kisebb megingások és hibák, de ezek szerencsére nem törték meg a lendületünket így szerencsére könnyen tudtunk diadalmaskodni a TFSE – Neumann csapata ellen. Az egész mérkőzésen fegyelmezetten a lehető legnagyobb odafigyeléssel játszottunk. Köszönjük a játékot A TFSE – Neumann csapatának!

MEAFC – Miskolc – TFSE-Neumann   3 – 0

A harmadik mérkőzésen a Gödöllői RC csapatával mérhettük össze tudásunkat. Ez a mérkőzés sem volt hibáktól mentes, de ez betudható volt a fáradtságnak, de a fiúk akarat ereje és összeszedettsége sikerhez vezetett.

Köszönjük a játékot a DSE Röplabda Akadémia – 2 csapatának!

MEAFC-Miskolc – Gödöllői RC 3 – 0

A csapatról és a napról elmondható, hogy nem minden alakult a terveink szerint, de mindent próbáltak megvalósítani, amit edzéseken tanulnak és gyakorolnak.

Sajnos nem tudtunk megszabadulni a gyermeteg hibáktól ezen a napon sem de továbbra is törekszünk a minél stabilabb és eredményes játékra. Nem sokáig merenghetünk a hibákon mert a következő forduló most szombaton Újfehértón lesz lesz, arra és a további folytatásra koncentrálunk, amit mindenki nagyon vár, hisz teli vannak, vagyunk ambíciókkal, tervekkel.

Bízom a fiúkban, látom és tudom, hogy többre képesek! Mindent megteszek, közösen mindent megteszünk, hogy a bennük szunnyadó tudást és jó eredményt kihozzuk! Hosszú még a szezon és kitartó munkával jó eredményt érhetünk el közösen!

A keret tagjai : Bendik Kristóf, Szabó Péter, Tordai Bence, Szabad Milán, Polanen Armin, Faragó Bence, Fábián Kristóf, Mitruska Márton, Halmai Gellért, Halász Ádám,

Hajrá fiúk együtt sikerülni fog!