Röplabda szakosztály,  Röplabda U21

Két vereség egy győzelem a szegedi tornán.

U21-es férfi röplabdázóink a mögöttünk hagyott hétvégén Szeged városában léptek pályára a bajnokság következő fordulójában, ahol a DEAC, MÁV Előre és házigazda csapataival mérkőztek meg.

Barócsi Ákos vezetőedző beszámolója és értékelése a tornáról:

A nap második mérkőzésén a Székesfehérvárral mérte össze tudását junior gárdánk. Sajnos az első szettben bátortalanul és sok hibával játszottak a srácok. Ezt az ellenfél könyörtelenül meg is büntette. A második szettre kicsit javult a játékunk, de a sorozatos gyermeteg hibákat itt sem sikerült elkerülni ahogy a harmadik felvonásban sem. Így 3:0-as vereséget szenvedtünk.

Rögtönk a MÁV elleni mérkőzés után a DEAC csapatával kellett megmérkőzni. Itt is hasonló volt a felállás, mint az előző mérkőzés, bár a mérkőzés második szettjében megmutatták a srácok mi is rejlik bennük valójában. Azonban ez csak egy rövid fellángolás volt így ezt a mérkőzést is 3:0 arányban vesztettük el.

A torna utolsó mérkőzésén a házigazda Szegeddel mérkőztünk meg. Ezen a mérkőzésen a mi voltunk a dominánsabb csapat és szerencsére egy felszabadult játékkal sikerült megnyerni azt. Külön öröm, hogy mindenkinek tudtam játéklehetőség adni.

U21 ,,D” csoport

MEAFC-MiskolcU21 – MÁV Előre 0:3

DEAC – MEAFC-MiskolcU21 3:0

Szegedi RSE – MEAFC-Miskolc 0:3

A tornáról elmondható, hogy bár két alapemberünk hiányzott aznap még is kicsit csalódottan tértünk haza. Főként az első két mérkőzésen mutatott játék és nem is a vereség miatt. Több van a srácokban annál mint amit az eredmények tükröznek, de amíg ezt ők sem hiszik el addig nem tudunk előrébb lépni.

MEAFC-Miskolc U21: Komáromi Kristóf, Molnár Mózés, Gudász Gergely, Vad Levente, Tóth Tibor, Bányai Márk, Firtkó Bence, Demeter Péter, Oláh Mózes, Sztupjár Kristóf, Jersz Richárd