Röplabda szakosztály,  Röplabda U17

Továbbjutás csoport győztesként!

2021. március. 13-án az U17 csapatunk folytatta szereplését a Buzek László U17 OSB II. osztályában ezúttal Újfehértón léptünk pályára. Varga László vezetőedző torna beszámolója olvasható.

Ezúttal a csoporton belüli lehető legjobb helyezésért küzdöttünk, hisz a továbbiakban nagy jelentősége lehet, hogy milyen csoportba is kerülünk és hogy hol is zárhatjuk majd a bajnokságot.

Az első mérkőzésen a házigazda Újfehértói SK csapatával mérkőzhettünk meg. A játék elején hamar sikerült magunkhoz ragadni a kezdeményezést és a vezetést, amit nem engedtünk ki az egész mérkőzés folyamán. Voltak kisebb helyezkedési és egymás meg nem értéséből adódó hibáink, de szerencsére ez nem befolyásolta nagy mértékben a játékunkat. Stabil nyitásokkal és alapjátékkal sikerült a mérkőzést megnyerni.

Köszönjük a játékot Újfehértói SK csapatának!

Újfehértói SK – MEAFC – Miskolc    0 – 3

A második mérkőzésen a Gödöllői RC csapatával mérhettük össze tudásunkat. Az előző forduló alapján nagyjából tudva milyen játékot játszik az ellenfelünk, mi is kicsit átalakítottuk a stratégiánkat.    Magabiztosan a tudásunknak megfelelően játszottunk. A stabil nyitásoknak és alapjátéknak köszönhetően sikerült ezt a mérkőzést is megnyerni.  Bár voltak kisebb megingások és hibák, de ezek szerencsére nem törték meg a lendületünket. Az egész mérkőzésen fegyelmezetten a lehető legnagyobb odafigyeléssel játszottunk.

Köszönjük a játékot a Gödöllői RC!

MEAFC – Miskolc – Gödöllői RC 3 – 0

A harmadik mérkőzésen a TFSE – Neumann  csapatával játszottunk. Ez a mérkőzés sem volt hibáktól mentes, de ez betudható volt a fáradtságnak, de a fiúk akarat ereje és összeszedettsége sikerhez vezetett. A stabilitás ezen a mérkőzésen is megmaradt ennek köszönhetően sikerült ezt a mérkőzést is megnyerni. 

Köszönjük a játékot a csapatának!

MEAFC-Miskolc – TFSE – Neumann csapatának 3 – 0

A csapatról és a napról elmondható, hogy sajnos nem tudtunk hiánytalanul, teljes kerettel kiállni. Az első számú feladónk nem tudta vállalni a hétvégét ezért egy szinte minden posztba belekóstoló játékossal tudtuk pótolni a hiányát, ami így az eredményeket elnézve egész jól sikerült.

Sajnos nem tudtunk megszabadulni a gyermeteg hibáktól ezen a napon sem de továbbra is törekszünk a minél stabilabb és eredményes játékra. Nem sokáig merenghetünk a hibákon mert a következő forduló néhány hét múlva lesz, arra és a további folytatásra koncentrálunk amit mindenki nagyon vár, hisz teli vannak, vagyunk ambíciókkal, tervekkel.

Bízom a fiúkban, látom és tudom, hogy többre képesek! Mindent megteszek, közösen mindent megteszünk, hogy a bennük szunnyadó tudást és jó eredményt kihozzuk! Hosszú még a szezon és kitartó munkával jó eredményt érhetünk el közösen!

A keret tagjai : Szabó Péter, Tordai Bence, Szabad Milán, Polanen Armin, Faragó Bence, Fábián Kristóf, Mitruska Márton, Halmai Gellért.