Röplabda szakosztály,  Röplabda U19

Legjobb négyben csapatunk a másodosztály küzdelmeiben.

2021. március 20.-án az U19 csapatunk ismét pályára lépett a bajnokságban, ahol meglehetősen nagy volt a tét hiszen ezen a fordulón dőlt el kik hol folytathatják a bajnokságot.Ezen a napon az középszakasz „I” csoportjának II. fordulóján ismét 3 mérkőzést kellett lejátszani.

Varga László vezetőedző beszámolója olvasható a tornáról:

Az első mérkőzésen a Gyöngyösi Röplabda SE-A csapatával mérhettük össze tudásunkat.

Az előző fordulókból kiindulva nagy csatára lehetett számítani. A mérkőzést kissé álmosan kezdtük és csak lassan sikerült bele rázódni a játékba, de az első felvonás hajrájában magunkhoz tértünk és sikerült a szettet megnyerni. A második felvonásra magabiztosabban álltunk fel a pályára , de a Gyöngyös sem akart engedni, így egy nagyon parázs hangulatú adok-kapok lett a szett eredménye amit a Gyöngyös nyert. A harmadik szettre még jobban rá készültek a srácok és bár hibákkal tűzdelve, de sikerült megnyernünk.

Köszönjük a színvonalas játékot Gyöngyösi RSE -A csapatának!

Gyöngyösi Röplabda SE-A  – MEAFC-Miskolc  1 – 2  (14-25; 29-27;17-25)

A második mérkőzésen a GLP Nyíregyháza csapatával csaptunk össze.

A fiúk ezt a mérkőzést kissé lazán, fél vállról vették, hisz úgy számoltak, hogy a Gyöngyös elleni siker elég lesz  a csoportból való sima továbbjutáshoz. Ennek eredményeként azok a játékosok is szerepet kaptak akik az előzőekben nem vagy csak kevesebb alkalommal.

Köszönjük a játékot a GLP Nyíregyháza csapatának!

MEAFC-Miskolc  – GLP Nyíregyháza 0 – 3 (16-25; 19-25; 19-25)

A harmadik mérkőzésen a házigazda ÚSK Devils csapatával játszhattunk.

A házigazdák a kínálkozó lehetőséget meg ragadván a tőlük még nem látott agresszivitással játszottak. A fiuk az első szettben hibát, hibára halmoztak mind a technikai, mind a taktikai utasításokat figyelmen kívül hagyva. A nagyon nehéz és a mi szempontunkból katasztrofális első szett után kicsit össze szedettebben sikerült a második szettet megnyerni.  A harmadik szett az elsőhöz hasonlóan katasztrofálisan indult, de egy két játékos határozottságának és kiemelkedő teljesítményének köszönhetően sikerült ezt is megnyerni.

Köszönjük a játékot ÚSK Devils csapatának!

ÚSK Devils – MEAFC-Miskolc  1 – 2  (25-15; 22-25; 19-25)  

A csapatról elmondható, hogy a nap elején túl nagy magabiztossággal indultak neki a mérkőzéseknek, aminek majdnem hatalmas bukta és pofon lett a vége.  A hétvégét követően át kell értékelni mind a fiúknak, mind nekem mint edzőnek, hogy mi is a konkrét célunk, mert ilyen játékkal és hozzáállással sajnos nem fogjuk tudni a kitűzött célt elérni.

A fiúk bár mindent próbáltak megvalósítani amit edzéseken tanulnak, de ez a mai napon nem mindenkinek sikerült. Mindent összevetve egy sikeresnek mondható hétvégét tudhatunk magunk mögött! Nagyon várjuk a folytatást és a következő fordulót. A srácok mindent megtesznek a jó eredmény elérése céljából!

Gratulálok a fiúknak!

MEAFC-MiskolcU19: Pavlik Máté, Sztupjár Kristóf, Komjáti Levente, Kicsis Szilveszter, Vad Levente, Halmai Gellért, Tordai Bence, Szabó Péter, Faragó Bence, Bosznai A. Gergely, Kovács Bálint, Polanen Armin. 

Külön köszönet a videós közvetítésért és segítségért Komáromi Kristófnak (Krityának)