Kosárlabda NB1,  Kosárlabda szakosztály

Az első megvan

MEAFC-MISKOLC – PÉCSI VSK-CARGATE 86-80 (24-23, 27-12, 20-20, 15-25)

MEAFC TV: Play-Out 2. mérkőzés 04.08 csütörtök 18:00

MEAFC-MISKOLC: Homoki (26), Tóth B. (18), Tóth V. (12), Kozák B. (11), Érsek, csere: Lippai (7), Montai (7), Orliczki (5), Béres, Sándor, Ragályi, Szekeres, Edző: Szollár Gergő.

PVSK-Cargate: Lewis (23/6), Carev (21/3), Rátvay (14), Martinez (10/6), Mándity (8/6), Heimann, Hőgye (2), Lakatos, Riskó (2), Tóth, Edző: Rab Gyula

Szollár Gergő: Gratulálok a csapatomnak! Az első félidő szinte tökéletes volt a mi szempontunkból, ültek a dobásaink és a védekezésünk is összeállt. A második félidőben tudtuk tartani az előnyt bár a végén érződött a hiányzóink súlya. Örülök, hogy újra bebizonyította a csapat, hogy ha küzdeni kell akkor készen állunk akár meghatározó A csoportos játékosok ellen is. Csütörtökön jön a visszavágó, készen állva várjuk.

Rab Gyula: Egy igazi Play-out meccset játszottunk az első mérkőzésen, ezen a meccsen azt hiszem minden megtörtént, ami egy kosárlabda mérkőzésen megtörténhet. A második negyedben adtunk nagyobb előnyt a Miskolcnak, itt több labdát eladtunk, amiből leindítottak bennünket. Utána ezt a megszerzett előnyt egész a negyedik negyedig egészen jól őrizték. A végén felzárkóztunk egy labdára, de nem tudtuk megfordítani a mérkőzést. Csütörtökön szeretnénk nyerni és visszajönni a harmadik meccsre.