Röplabda NB1,  Röplabda szakosztály

Hoztuk a kötelezőt!

NBI-es férfi röplabdacsapatunk a mögöttünk hagyott szombaton az egyetemi körcsarnokban fogadta a Sümegi RE csapatát a bajnokság soron következő fordulójában. Az már korábban eldőlt, hogy egyik csapat sem tud már a tabellán előrébb vagy hátrább kerülni.

Talán ennek is betudható, hogy a mérkőzést mindkét csapat álmosan kezdte. A két csapat fej-fej mellett haladt előre azonban egyik csapatban sem volt meg az elegendő tűz és mérkőzés hőfok. Azonban ahogy haladtunk előre a mérkőzésen úgy kezdett felpörögni Bagó László legénysége. Így az első felvonást a 25:21 arányban sikerült megnyerni csapatunknak.

A következő két játékrészben hasonló volt a forgatókönyv, egy darabig a csapatok fej-fej mellett gyűjtögették a pontokat. Azonban a szettek végére rutinosabb csapatunknak mindig sikerült újítani így megnyerve a második felvonást 26:24-re majd a harmadikat is ugyanilyen arányban sikerül abszolválni.

Bagó László vezetőedző nyilatkozata mérkőzésről: ,,A végjátékokban kihasználtuk a rutinunkat, és az igazat megvallva szerencsésebbek is voltunk.”

NBI Kvalifikációs kör MEAFC-Miskolc – Sümegi RE 3:0

MEAFC-Miskolc: Surányi, Török, Kovács, Kozsla, Berkes, Kapusi Csere: Karóczi (liberó), Szántai, Molnár, Orosz, Kiss, Busák

Felnőtt csapatunknak még két mérkőzése van hátra a bajnokságból. Az egyik hazai környezetben péntek este 20 órától az egyetemi körcsarnokban a Vidux-Szegedi RSE ellen. A mérkőzést youtube csatornánkon élőben közvetítjük.

A szezon utolsó mérkőzésére pedig Szolnokon kerül sor vasárnap 16:30-tól a Tiszaligeti sportcsarnokban.