Röplabda szakosztály,  Röplabda U15

Továbbra is vezeti a másodosztály tabelláját csapatunk!

Vasárnap Budapestre utazott U15-ös csapatunk a Tatár Mihály U15 OGYB II. osztály Középszakasz következő fordulójára. Amiről időközben kiderült, hogy az utolsó is lesz ebben a szezonban, bár a szövetség az elmaradt mérkőzések pótlására május 16-ig adott haladékot a csapatoknak. Egyenlőre így nem tudni még pályára lép-e csapatunk még ebben a szezonban.

Budapesten a MAFC-Németh László volt Bacsó István tanítványainak a soron következő ellenfele. Bacsó István vezetőedző értékelése a mérkőzésről:,, Nagyon boldog vagyok, hogy a mai mérkőzésen minden egyes játékosomnak játéklehetőséget tudtam adni. Külön öröm számomra, hogy akik eddig kevesebb játéklehetőséget kaptak, bizonyították, hogy a jövőben is lehet velük számolni. A mérkőzést is ők fejezték be. Boldog vagyok, mert ezzel a győzelemmel bebiztosította a első helyét csapatunk a a tabellán. Gratulálok és köszönöm mindenkinek, akik végig mellettünk álltak és bíztak bennünk. Megérte!”

Tatár Mihály U15 OGYB II. osztály Középszakasz

MAFC-Németh László – MEAFC-Miskolc 1:3

MEAFC-MiskolcU15: Bodnár Ádám, Farkas Konrád, Bálint Kristóf Mátyás, Lukács Bence, Gulyás Bence János, Jáborcsik Örs, Kormos Huba, Kis Gergő Zalán, Mitruska Márton, Szabad Milán, Bárftai Ákos, Bendik Kristóf, Fábián Kristóf, Bialkó Milán

Vezetőedző: Bacsó István, Másodedző: Jakó Imre