Röplabda szakosztály,  Röplabda U17

Újabb nagy lépéssel közelebb az éremhez!

2021. április. 24-én az U17 csapatunk folytatta szereplését a Buzek László U17 OSB II. osztályában ezalkalommal ismét Budapesten a MALÉV SC vendégeként léptünk pályára.

Varga László vezetőedző beszámolója a tornáról:

Ezúttal a csoport elsőségért küzdöttünk, hisz az sikerül akkor egy dobogó helyezés már biztos. De, hogy melyik az majd a hármas döntő fordulóin kiderül.

Az első mérkőzésen a házigazda Malév SC csapatával mérkőzhettünk meg. A korai indulás és a relatíve hosszabb utazás ellenére is a játékot az első perctől kezdve uralni tudtuk. A tudásunkhoz mérten játszottunk, bár kisebb – nagyobb hibák előfordultak. Stabil nyitásokkal és alapjátékkal sikerült a mérkőzést megnyerni.

Köszönjük a játékot Malév SC csapatának!

Malév SC – MEAFC – Miskolc    0 – 3

A második mérkőzésen a SzoESE (Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület) csapatával mérhettük össze tudásunkat. A előző fordulóból már ismertük ellenfelünk játékát ezért pontosan tudtuk kikre és mit kell játszanunk. Itt is sikerült végig vezetve kontrolálni a mérkőzést, aminek az eredménye győzelem lett. A stabil nyitásoknak és alapjátéknak köszönhetően sikerült ezt a mérkőzést is megnyerni, bár itt is voltak kisebb megingások és hibák. Az egész mérkőzésen fegyelmezetten a lehető legnagyobb odafigyeléssel játszottunk.

Köszönjük a játékot a SzoESE csapatának!

MEAFC – Miskolc – SzoESE  3 – 0

A csapatról és a napról elmondható, hogy az elvárásoknak és a kitűzött céljainknak megfelelően sikerült. Sokáig nem tétlenkedhetünk és merenghetünk a hibákon mert a következő forduló néhány hét múlva következik. Az már a hármas döntő első fordulója lesz, amin szeretnénk a tőlünk telhető legjobban szerepelni és a lehető legfényesebben csillogó érmet megszerezni! De ehhez a továbbiakban is hatalmas elszántság és alázat szükségeltetik!

Bízom a fiúkban, látom és tudom, hogy többre képesek! Mindent megteszek, közösen mindent megteszünk, hogy a bennük szunnyadó tudást és jó eredményt kihozzuk! Hosszú még a szezon és kitartó munkával jó eredményt érhetünk el közösen!

MEAFC-MiskolcU17 : Bendik Kristóf , Szabó Péter, Tordai Bence, Szabad Milán, Polanen Armin, Faragó Bence, Fábián Kristóf, Halmai Gellért.