Labdarúgó szakosztály

Futsal csapatunk veretlenül Magyar Bajnok!

A MEAFC-Miskolc U18-as korosztályú futsal csapata számára vasárnap véget ért az idei kiírású küzdelem.

A Cservenyák Ádám vezette legénység 16 mérkőzéséből az összeset megnyerve nyerte meg az u18-as futsal első osztályú bajnokság 2020/21-es kiírását! Csapatunk eredményéhez szívből gratulálunk!

Edzői értékelés a bajnokságról: Először is szeretném megköszönni mindenki: mind vezető, egyesületi vagy csapattag, szurkoló, hozzáállását, munkáját, támogatását  az idei bajnokság alatt, amit értünk tett és szeretnék gratulálni a csapatomnak az elért eredményhez! A szezon elején októberben a bajnokság megnyerését tűztük ki célul, amely mögött rettentően sok munka volt! Edzések, taktikai építkezés, pontrúgások gyakorlása és viedeoelemzések. A mérkőzéseink nagy részét a téli időszakban játszottuk, voltak időszakok, amikor edzésekkel, meccsekkel heti többszöri sorozatterhelést kaptak a játékosaink, de ennek ellenére sem inogtunk meg. Külön öröm számomra, hogy a legtöbb mérkőzésünkön kellő magabiztossággal alkalmaztuk az 5 a 4 elleni játékot, amelyet a futsal utánpótlásának körében egyáltalán nem elterjedt dolog.

Úgy gondolom, hogy ez az idei szezon és teljesítmény örök élmény és büszkeség marad az összes játékosunk és az egyesület számára is! Öröm és megtisztelés volt ennek a csapatnak a vezetőedzőjeként dolgozni és bajnokságot nyerni!

Hajrá Miskolc! Hajrá MEAFC!

A Bajnok csapat tagjai: Bónis Bence, Kupai Szilárd, Kocsis Dániel, Hadházi Sándor, Erős Tibor, Hankó Tibor, Budai Gábor, Bartók Milán, Agárdy Norbert, Szűcs Levente, Sipos Zsombor, Filkóházi Dávid, Jeddi András

Vezetőedző: Cservenyák Ádám