Röplabda szakosztály,  Röplabda U15

Első helyen zártuk a középszakaszt!

Szombaton Budapestre látogatott U15-ös csapatunk a Tatár Mihály U15 OGYB II. osztály Középszakaszában. Egy elmaradt mérkőzést kellett pótolni Bacsó István legénységének a Pécs csapata ellen.

Bacsó István vezetőedző beszámolója a mérkőzésről: Boldog vagyok sikerült a terv!! Az u15-ös bajnokságban 1.helyen jutottunk a döntőben. A mérkőzésen mindenki kapott játéklehetőséget és a cseresor sem vallott szégyen, sőt szépen gyűjtögettük a pontokat. Egy erősebb sor ellen. A kezdő csapatnak egy kicsi hullámvölgye volt a 4. Szettben. Ezt ki is használta a pécsi alakulat. A döntő játszmát végig vezetve, magabiztosan hozták fiaink, így egy szoros és tanulságos mérkőzéssel léphetünk át a döntő küszöbén. Gratulálok a csapatnak! Szép zárása volt a középszakasznak.”

PTE-PEAC – MEAFC-Miskolc 2:3

MEAFC-Miskolc U15: Bodnár Ádám, Bálint Kristóf Mátyás, Hornyák Balázs Mátyás, Mitruska Márton, Bendik Kristóf, Fülöp Gergely Benjámin, Gál Bence, Szabad Milán, Kormos Huba, Kovács Gábor, Bártfai Ákos, Fábián Kristóf, Repei Ákos

Nincs más hátra így mint a bajnoki döntő ahol várhatóan három csapat fog megküzdeni a bajnoki címért. Ennek ideje és helye még nem ismert.