Kosárlabda NB1,  Kosárlabda szakosztály

Két remek játékos érkezik csapatunkhoz

Pintér Dávid a Honvédtól, Csák Bence a Cegléd együttesétől érkezik hozzánk.

Pintér Dávid – 26 éves, 193 cm, poszt: 3-4

Korábban nevelőegyesületemben Kecskeméten, először az Univerben, majd a Mercedes-Benz Gyár Kosárlabda Akadémiáján kosárlabdáztam és pályára léphettem a felnőtt csapatban is a bajnoki döntőben, ahol ezüstérmet szerzett a csapat. Ezután Budapestre költöztem, ahol a Budapesti Honvéd csapatához igazoltam. Itt 5 gyönyörű évet tölthettem el Mészáros István “Lujo” és Puskás Artúr kezei alatt. Számtalan siker és bosszúság ért minket, de a szurkolóink mindvégig mellettünk voltak, és ha tehették elkísértek minket a mérkőzésekre. Ez idő alatt a Testnevelési Egyetemen végeztem BA Edző – Kosárlabda Szakedző szakon.

Több dolog miatt is volt remek lehetőség Miskolc. Elsősorban párom is Miskolcra igazolt a DVTK felnőtt női röplabda csapatába, másodsorban gyerekkori barátom Tóth Bence miatt, akivel már korábban is játszottunk együtt utánpótlásban és a Honvédban is. Harmadrészt pedig szerettem volna egy komoly célokért küzdő csapatba igazolni. Nem is lehet annál komolyabb, mint az, hogy MEAFC visszakerüljön oda, ahol lennie kell, a Piros csoportba. Szeretném, ha sok szurkoló ki tudna látogatni a mérkőzésekre és segíthetnének minket a célunk elérése érdekében, mert úgy gondolom ez a csapat nagyon szép dolgokra lehet hivatott. Hajrá MEAFC!

Csák Bence – 23 éves, 198 cm, poszt: 2-3

Szolnokon születtem és jártam gimnáziumba, ahol végigjártam az utánpótlás korosztályokat, majd felkerültem a felnőtt csapatba az Olajhoz, miközben az u20-as bajnokságban is játszottam és sikerült bronzérmet szereznünk, a felnőtt csapattal pedig sikerült megnyernünk a kupát és a bajnokságot, ami hatalmas élmény volt számomra. Ezek után az u20-as csapattal a zöld csoportban indultunk, majd az azt követő szezonra Ceglédre igazoltam, de sajnos nem teljesen az elképzelésim szerint alakultak a dolgok. Meg szeretném mutatni mire vagyok képes, így nagyon várom, hogy megismerjem új csapattársaimat, elkezdjük a közös munkát és elérjük a célunkat! Hajrá MEAFC!