Kosárlabda NB1,  Kosárlabda szakosztály

Rutinban az erő

Az idei szezonban csapatunkat erősíti a keret két legrutinosabb tagja, akik NB1/A csoportos tapasztalattal rendelkeznek. Az egyikőjük a nagy visszatérő Szögi Ádám, akit korábbról már jól ismerhet a miskolci kosárszerető közönség, továbbá a 208 centi magas Cseh György, aki legutóbb Jászberényben játszott!

Szögi Ádám: Fazekas Csaba szakosztályvezető Úrral folytatott nyár eleji beszélgetésünk során vetődött fel egy gondolat, hogy mit szólnék egy esetleges közös szezonról az új célok elérése előtt álló MEAFC csapatában. Maga a Miskolci Kosárlabda klub, a benne dolgozó alkalmazottak és játékosok is kiemelt helyen állnak a szívemben, ezért nem kellett sokat gondolkodnom a döntésen. Ezúton szeretném megköszönni a vezetőségnek, hogy a 2017/18-as szezon után ismételten bizalmat szavaztak nekem és szívesen látnak a csapatukban. Hajrá MEAFC! 

Cseh György: Jászberényben születtem és itt is ismerkedtem meg a kosárlabdával. 14 évet játszottam az NB1/A-ban és 2éve hagytam abba a profi pályafutásomat. Az utóbbi két év sem telt el kosárlabda nélkül, hiszen egy nagyon jó baráti társasággal pallérozódtunk a megyei pontvadászatban, amit sikerült megnyernünk. Nagyon örültem a Miskolc megkeresésének! Tetszett a felvázolt koncepció, hiszem, hogy lépésről-lépésre elérhetjük a céljainkat, miszerint visszajutnánk a piros csoportba. Hajrá MEAFC!

Ádi, Gyuri isten hozott titeket Miskolcon! Irány a Piros!