Labdarúgó szakosztály

Hétfőn este rajtol az NB II-es Futsal Bajnokság

Az első fordulóban Nyíregyházára látogat a MEAFC Futsal csapata.

A keretünkben történtek változások, de a csapatunk magja az előző szezonból megmaradt. Nagy tervekkel vágunk neki az előttünk álló mérkőzéssorozatnak.  Komoly előrelépés, hogy főszponzorként csatlakozott hozzánk a miskolci székhelyű Italkereskedő-Ház Zrt. Ezúton is köszönjünk nekik a támogatást, általuk még magasabb szintű feltételeket tudunk biztosítani a csapat számára.

Az 1. fordulóban ellenfelünk az újonc A-Studio Nyíregyháza. Nem sokat tudunk róluk, mindössze annyit, hogy a szabolcsi központú Regionális Futsal Bajnokságból Kvalifikálták magukat az NB II-be. Három esélyes a mérkőzés, szeretnénk jó eredménnyel kezdeni a pontvadászatot.

Pallai Gábor vezetőedző így vélekedik az előttünk álló szezonról:

„Vegyes érzések kavarognak bennem. Úgy gondolom, hogy az idei szezonra sikerült egy sokra hivatott keretet kialakítani. A felkészülés viszont nagyon rosszul alakult. Nagyon keveset tudott a keret együtt készülni, folyamatosan létszámhiánnyal küszködtünk az edzéseken. Így mind fizikálisan, mind pedig taktikailag nagy lemaradással küzdünk. Bízom benne, hogy a bajnokság második harmadára utolérjük magunkat! Addig nagy szükség lesz a fiúk egyéni kvalitásaira. Titkon reménykedem, hogy sikerülhet a tervünk, ami egyet jelent egy esetleges felsőházi rájátszás kiharcolásával.”

Hajrá MEAFC!