Röplabda NB1,  Röplabda szakosztály

Ismerjük meg Dmitrii Lipatov röplabdázónkat!

A 2021/2022-es szezonban először lesz légiós játékosa férfi NBi-es röplabda csapatunknak Dmitrii Lipatov személyében. Dmitrii Oroszországból érkezett és feladó pozícióban bevethető. Ismerjük meg kicsit jobban Dmitrii-t.

Mesélj egy kicsit magadról! Mikor és hol találkoztál a röplabdával?

A röplabdázás előtt úsztam, de mindig szerettem volna magam kipróbálni csapatsportokban. A röplabdával 10 éves koromban kezdtem foglalkozni. Egy barátom már akkor röplabdázott és elhatározta, hogy összehoz egy csapatot. Azóta a röplabda az életem részévé vált.

Mik az erősségeid és miben kell fejlődnöd?

Jelen pillanatban az akarat és az elszántság az erősségeim.

Tele vagyok tervekkel, ezért feltétlenül szükséges, hogy játék minden területé tökéletesítsem. Különösen figyelmet kell fordítanom a feladásra, feladóként ez nagyon fontos.

Miért választottad Magyarországot és a MEAFC-ot?

Otthon az utóbbi években már nem kaptam elég játékidőt, és az európai röplabda körökben sem vagyok ismert. A MEAFC csapatában feladóként vezető szerepet ígértek, ezért úgy gondolom ez jó lehetőség, hogy megmutassam magamat.

Mik az első tapasztalataid Miskolcról?

Miskolc nagyon jó benyomást tett rám. Csendes, kellemes város, szép épületekkel és vendégszerető emberekkel. Hátrányokat még nem tapasztaltam.

Mit szeretnél üzenni a szurkolóknak?

Kedves Szurkolók! Szeretettel hívjuk meg Önöket a MEAFC mérkőzéseire. Nekünk, nagyon fontos az Önök támogatása, és mi mindent megteszünk azért, hogy a játékunkkal örömet szerezzünk.

Már nem sokat kell várni az első tétmérkőzésre sem, amely 2021.10.17-én 18 órakor lesz a GLP Nyíregyháza ellen.