Röplabda NB1,  Röplabda szakosztály

Tehetséges fiatal játékossal erősödött keretünk!

A 2020/2021-es szezontól NBI-es röplabda csapatunkat erősíti Simkó Dániel. A fiatal szélső ütő Kazincbarcikai nevelés, aki a több játéklehetőség reményében érkezett egyesületünkhöz. Ismerkedjünk meg Danival.

  • Kérlek beszélj magadról kicsit! Mikor és hol ismerkedtél a meg a röplabdával?

Kazincbarcikán az Ádám Jenő Általános iskolában 6-7. Osztályban kezdtem el röplabdázni pontosan nem emlékszem, de volt egy hosszabb kihagyásom miután befejeztem az Általános Iskolát, és Középiskola 11. osztályban kezdtem el újra Barcikán.

  • Mit gondolsz mik az erősségeid és miben kell még javulnod?

Erősségemnek mondhatom, hogy kitartó és maximalista vagyok. Barcikárol jöttem, nagyon sokat tanultam ott az előzői edzőimtől, mindent hasznosítok amire ott megtanítottak es próbálom fejleszteni magam tovább mert egyértelmű, hogy van hova fejlődnöm. Javulni mindenképp szeretnék olyan téren, hogy stabil legyen a játékom a pályán, nem csak az edzéseken és több meccstapasztalatot szerezni.

  • Miért pont a MEAFC-ot választottad következő csapatodnak?

Az első gondolatom, hogy miért pont Miskolc azért, mert közel van és stabil csapatuk van. Sok “új” csapattársamat pedig már nem kellett bemutatni, hisz többször találkoztunk már edző és utánpótlásmeccseken.

  • Milyenek az első tapasztalataid?

Rossz szavaim nem lehetnek, mind a vezetőség és mind a játékosok könnyen befogadtak, az edzéseken jól érzem magam, könnyen betudtam illeszkedni.

  • Mit gondolsz mire lehet képes a csapat az idei bajnokságban?

Ezt így előre nyilván nem lehet megsaccolni mert tavalyi szezonhoz képest átalakult a mezőny, szerintem harcolhatunk az éremért ezt reális célkitűzésnek érzem.

  • Mit üzennél a szurkolóknak?

Egyáltalán nem tudom milyen a szurkoló tábora a csapatnak, de remélem meg fogom tudni, ha engedi a vírushelyzet. Mindenképp azon leszek/ünk hogy élvezetes mérkőzéseket lássanak a nézők és minél több mérkőzést nyerjünk együtt.